Otoquisss

bVision Photography

Vandaag eens even zonder de gegevens van deze auto erbij te zitten. Dat mogen jullie zelf doen. Het is eruit te halen als je een beetje je best doet. De winnaar krijgt eeuwige roem en een voetreis naar Wittem aangeboden. Originaliteit staat voorop bij het toekennen van de prijzen.

bVision Photography

Ik heb vier vragen, en eens kijken hoever jullie komen

 1. welk merk auto staat hier afgebeeld
 2. welk type is dit
 3. wanneer kwam dit type op de markt
 4. Uit welk land kwam deze auto

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Deze ben ik op straat nog nooit tegen gekomen. Ben ik dan nog zo jong?

 2. Helaas heb ik deze nooit gezien.
  Dus ???

 3. Ik heb geen flauw idee welke auto dit is. Ik wacht dus rustig op jouw oplossing.
  Salu2 Albert

 4. Annette Barendregt

  Ik heb getracht te frauderen (foto opslaan en met een vergrootglas bekijken), maar zelfs dat helpt me niet. Het lijkt wel een test van de opticien! De letters draaien voor me ogen en ik zie alleen maar als laatste drie letters “sex” staan. Maar dat zal wel niet zo zijn. Maandag eerst maar een langs Hans Anders! Hahahaha.

 5. Ha Sjoerd,

  Dacht gelijk aan een Russische auto, maar kan niets vinden.
  Maar komt wel uit het Oostblok. oma

 6. Auto’s zijn voor mij net als vrouwen, prachtig om te zien, maar ik begrijp er niets van.

 7. Ik laat mijn beurt even overgaan want zie nu al dat ik het helemaal fout zou hebben.

 8. Gelukkig zijn mijn voorgangers goed bezig met uitzoeken.
  Ik ben dol op auto’s en vind hem werkelijk prachtig

 9. Net te laat om mijn gok een fractie te wijzigen. Bij het zoeken naar een Otomaanse auto stuitte ik op eem Ford Prefect 100E die tussn 1953 en 1959 in GBR zijn gemaakt met een 1172cc motor. Maar helaas zag ik net dat Laurent eerder was.

 10. Dat is een Ford Prefect, uit Engeland. Jaren vijftig ergens. Tevens de naam van een van de hoofdpersonen uit Douglas Adams’ ‘Hitchhikers’ Guide to the Galaxy’, een alien die een vergissing had gemaakt bij het vaststellen van een normale naam van de meest voorkomende levensvorm.

 11. Ik heb gezocht, maar kwam daar niet ver mee. Dus hou ik het op een Iraans merk; de Sjah-o-dil uit 1963 en ik schat dat dit de 4-deurs uitvoering is met een 5 cylinder 953 cc motor van 27 pk.

 12. Het is een mooi wagentje, maar ik heb geen flauw idee wat het is …

 13. Mooitje! Maar ik heb geen idee. Skoda?

 14. Het is er iig een met 4 wielen. En in perfecte staat zo te zien.

 15. Ik weet wel dat hij in Heinsberg is geregistreerd. Als ik zo het kentekenplaatje mag geloven.

  Love As Always
  Di Mario

 16. Ik denk een luxe uitgave van een Trabantje.
  Uit welk jaar weet ik niet, en ook het type kan ik niet bedenken.
  Uit een van de oostbloklanden.

 17. Lastig, ik denk een Duits merk, ik dacht eerst een Opel, maar ik kan hem niet vinden op internet.

 18. Ehm, daf 1960 en duitsland.

Geef een reactie