De lente in huis….
De lente in huis….

De lente in huis….

bVision Photography

Volgens mij was heel Nederland eropuit getrokken om de lente binnen te halen, zeg nou zelf, dat hadden we toch ook verdiend na al die misère. Al vroeg in de ochtend zaten wij in de MG op weg naar Intratuin in Roermond. Ik wist zeker dat ze daar de kruiden hadden die ik zocht, lekker voor tussen de terrasplanten en ook lekker in de keuken, niets gaat boven vers. Maar je weet hoe het gaat, de oh’s en ah’s waren er al op de eerste meters, logisch, ik zou ook meteen de mensen lekker maken met mooie en kleurrijke planten. Op de bovenste foto ziet u het resultaat van de winkelkar, overvol. Alleen hoe krijg je dat in een MG… Ik heb er helaas geen foto van gemaakt, maar alles zat erin. Voordat ik weg reed heb ik nog even gecheckt of ik mijn vrouw niet was vergeten… Onder ziet u een deel van het resultaat, achter op ons terras. Bang voor vorst ben ik daar niet meer, er wordt weliswaar niet verwarmd, maar alles is voorzien van dubbel glas en uit de wind.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Ik ken dat probleem tussen aanhalingstekens met onze MGF, de ruimte in de kofferbak die ook gauw warm wordt. Dus daarom voor boodschappen naar het tuincentrum en de C1000 met MIJN Honda CRX en dan gaat bij mooi weer het dak er ook uit.
  Groetjes Mara

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  We leven opeens in een heel andere wereld, de Magnolia is open gesprongen.
  Mooie diepe tuin heb je.
  Ach je vrouw vergeten is niet erg, rij je gewoon even terug, je MG is toch voor het genot. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 3. frank-103

  Hier was het ook heel druk bij de bouwmarkten en tuincentra, maar wij hadden zaterdag en zondag een verjaardag dus we zijn gelukkig ontsnapt aan alle drukte!

 4. De temperatuur was hier gisteren voor het eerst heel aardig met 18 graden, maar afgezien van een waterig zonnetje aan het eind van de middag bleef het hier helaas nog goeddeels grijs. En dat is vandaag niet anders.
  Jullie terras ziet er heel florisant uit zo.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.