De lente in huis….

bVision Photography

Volgens mij was heel Nederland eropuit getrokken om de lente binnen te halen, zeg nou zelf, dat hadden we toch ook verdiend na al die misère. Al vroeg in de ochtend zaten wij in de MG op weg naar Intratuin in Roermond. Ik wist zeker dat ze daar de kruiden hadden die ik zocht, lekker voor tussen de terrasplanten en ook lekker in de keuken, niets gaat boven vers. Maar je weet hoe het gaat, de oh’s en ah’s waren er al op de eerste meters, logisch, ik zou ook meteen de mensen lekker maken met mooie en kleurrijke planten. Op de bovenste foto ziet u het resultaat van de winkelkar, overvol. Alleen hoe krijg je dat in een MG… Ik heb er helaas geen foto van gemaakt, maar alles zat erin. Voordat ik weg reed heb ik nog even gecheckt of ik mijn vrouw niet was vergeten… Onder ziet u een deel van het resultaat, achter op ons terras. Bang voor vorst ben ik daar niet meer, er wordt weliswaar niet verwarmd, maar alles is voorzien van dubbel glas en uit de wind.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. een heerlijk plaatje

 2. Ik ken dat probleem tussen aanhalingstekens met onze MGF, de ruimte in de kofferbak die ook gauw warm wordt. Dus daarom voor boodschappen naar het tuincentrum en de C1000 met MIJN Honda CRX en dan gaat bij mooi weer het dak er ook uit.
  Groetjes Mara

 3. Ha Sjoerd,

  We leven opeens in een heel andere wereld, de Magnolia is open gesprongen.
  Mooie diepe tuin heb je.
  Ach je vrouw vergeten is niet erg, rij je gewoon even terug, je MG is toch voor het genot. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 4. Eindelijk een beetje voorjaar, het was zowel zondag als maandag heerlijk in de stad. Heb het tuincentrum nog maar even niet aangedurfd.

 5. Hoorde dat de tuin centrums goeie zaken hebben gedaan.
  Jullie hebben mooie plantjes uitgezocht, ik had wel willen zien hoe je datballemaal mee hadvgenomen.
  🙂

 6. Hier was het ook heel druk bij de bouwmarkten en tuincentra, maar wij hadden zaterdag en zondag een verjaardag dus we zijn gelukkig ontsnapt aan alle drukte!

 7. Sjoerd, je kan zien dat je in het zuiden woont, hier is alles nog in de kop. Maar ik heb goede hoop.

 8. Die staan daar wel veilig! En inderdaad reuze gezellig! Hier weinig planten, want ze sterven snel, en dat is best wel sneu.

 9. Dat ziet er gezellig uit zeg. Die intratuin ben ik vaak langs gereden, maar nog nooit binnen geweest. Misschien moet ik dat toch maar eens gaan doen.

  Love As Always
  Di mario

 10. De temperatuur was hier gisteren voor het eerst heel aardig met 18 graden, maar afgezien van een waterig zonnetje aan het eind van de middag bleef het hier helaas nog goeddeels grijs. En dat is vandaag niet anders.
  Jullie terras ziet er heel florisant uit zo.

 11. Moest je het voor die kruiden zo ver zoeken? Want in Aalbeek heb je Roger Bastin, een erkend kruidenspecialist met een geweldig assortiment.

 12. Gezellig en lekker kleurrijk. Ik wacht op de geraniums 😉

 13. Prachtig. Daar zou ik ook wel zin in hebben maar we moeten nog verhuizen. Toch maar even wachten nog, en dan zijn er van de zomer weer nieuwe mooie planten.

 14. lekkere frisse vrolijke foto’s, dat doet goed

 15. Wat bij Frank staat geschreven is ook op ons van toepassing.
  Verre van alles gebleven, onze beurt zal over een paar weekjes zijn.

 16. Man ; man , man ! Wat hebben ze in de tuincentra moeten werken dit weekend ! Mijn kruiden staan buiten maar de jaarlijkse na de ijsheiligen zoals men zegt in de volkslegendes !

 17. Mijn vrouw en ik zeiden zaterdag nog tegen elkaar “In het tuincentrum daar moet je morgen weg blijven, veel te druk waarschijnlijk”

 18. De tuincentra’s hebben goede zaken gedaan dit weekend.
  Nu het vervolg nog van een mooie lente.
  Goede start van de nieuwe week.

Geef een reactie