Mooi hé
Mooi hé

Mooi hé

bVision Photography

Na gedane arbeid is het goed toeven in Roermond. Maar eerst even aan het werk, op naar de ANWB, waar we de noodzakelijk attributen moesten aanschaffen voor onze reis naar de bergen van Tirol volgende maand. Ook daar heb je een Vignet nodig om door Oostenrijk te mogen koersen. En uiteraard een landkaartje van de streek en een beschrijving van wat er allemaal aan wetenswaardigheden zijn die we van buiten moeten leren voordat we gaan. Wellicht heeft er nog iemand tips over iets wat we echt niet mogen missen in Tirol.

bVision Photography

Daarna is het goed te doen op een terrasje bij VerKoch met 22 graden in het zonnetje. Dat vond het stelletje met het ijsje hier ook, en na ons terrasbezoek was dan ook de eerste gang naar de ijsboer, voor ook zo’n lekker ijsje. Her was een middagje puur genieten en uiteraard blijft de Megane dan op stal staan, alles gaat dan Oben Ohne…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Is het dan al zover dat de vakanties gaan beginnen 🙂
  ANWB heeft altijd wel leuk informatie.
  Hier gaat men ook Richting Oostenrijk in de zomer.
  Wandelen in de bergen is we leuk en de vruchten van het land zijn ook heerlijk. oma

  ot, kattenvoer staat buiten onze etenstijden op tafel ander eten de honden de bak leeg.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.