Chevrolet 3100 pick up

Chevrolet 3100 pick up

bVision Photography

Zeg nou zelf, Amerikaanser dan deze Chevrolet 3100 is welhaast niet mogelijk. En mooi dat die is. Sakkerdjie daar is behoorlijk wat aandacht aan besteed. Deze auto is gebouwd in 1954 en heeft dus de nodige jaren er al opzitten, volgend jaar wordt hij zestig. Met zijn 1700 kg niet echt licht, maar dat maakt deze achtcilinder van 6200 cc meer dan goed.

bVision Photography

Hi is machtig mooi gerestaureerd en gaat linea recta mijn viltuele garage in. Op de auto staat reclame voor Restaurant Gonzales in spaubeek. Een leuk grilrestaurant in een oude boerenhoeve met een gezellig terras midden in de kern van Spaubeek (naast de kerk). Voor een groter versie van mijn foto’s hoeft u er maar op te klikken…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. oma

    Ha Sjoerd,

    Zeker een mooie auto, en goed gerestaureerd.
    Op discovery is ook een programma waar men zulke auto’s aanpakken. oma

    ot, ja het is soms wel lastig het juiste nummer bij een show te vinden, maar dat houdt het levendig.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: