Een nieuwe week
Een nieuwe week

Een nieuwe week

bVision Photography

Minge Wecker jeit m’r op d’r Wecker
Dat sät jede Morje minge Bäcker
Jo wenn dat Dinge morjens schellt
Denk wohl jeder op d’r Welt
“Do blöde Wecker”
( Bläck Fööss )


En dan sta je in de ochtend op en dan staat er in ene een tafel op het trottoir aan de overkant, stoep mag ook hoor. Ik had de bril nog niet op en kon even niet zien dat er iets op stond. Om dat te compenseren pakte ik even snel mijn camera en schoot de bijgaande plaatjes. En wat er staat klopt helemaal. Omdat we niet weten wat er morgen gaat plaatsvinden, moeten we ook vandaag maar leven alsof er geen morgen meer is, gewoon genieten van het leven, genieten dat je nog mag werken, genieten van het feit dat er dokters zijn die je proberen te helpen. Gewoon onvoorwaardelijk genieten van elkaar. Overigens is het bovenstaande van die wekker op mij niet van toepassing. Wie denkt dat de taal Limburgs is, komt bedrogen uit. Het zou een dialect kunnen zijn, maar het is Kölsch plat, ofwel Keuls, je weet wel van de Eau de Cologne (Kölnisch Wasser). Trouwens, nu we het er toch over hebben, gebruik nooit de cijfers van dit heerlijk watertje als wachtwoord. Het is de meest gebruikte viercijferige combinatie in de wereld… En zo zou ik nog wel even door kunnen gaan, ware het niet dat ik eerst Frank nog even op vakantie moet sturen, hij is er hard aan toe. Hij gaat overigens wel wat verder weg dan Köln. Hij gaat de Europese economie een handje toesteken en de belofte van Rutte teniet doen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Ik leef vandaag met een schuin oog naar morgen. Ik wil tenminste morgen weer wakker worden. En het beste wachtwoord is onjuist. Als je het vergeten bent melden ze het je vanzelf.

    Love As Always
    Di Mario

  2. Han

    Leuk ik reed vanmiddag in IJmuiden, daar zag ik ook zo’n groot bord met de tekst “over 50 meter snelheidscontrole” ik weet zeker dat de politie dat bord daar niet heeft neergezet. LOL

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.