Een roestige dinsdag

Als je een zware dag gehad hebt heb je niet altijd zin, of is er de goesting niet zouden de Belgen zeggen, om uitgebreid en gefundeerd een blog te maken. Dan heb ik af en toe het idee van hallo, ik weet niks, ben leeg vandaag. Maar dan heb ik gelukkig nog mijn fotoarchief, waar ik de in het voorjaar gemaakte foto vond. Voor mij een pracht exemplaar, maar dat slaat meer op de manier waarop en in de omstandigheden waarin ik deze foto heb gemaakt. Deze omgezaagde lantarenpaal lag namelijk midden in een bos, en was moeilijk te bereiken. Ik vraag me nog steeds af wie en in welke tijd daar ooit gelopen heeft. Ik kon er geen pad ontdekken. Het zal wel een ‘mystery’ blijven, om aan te sluiten bij de log van gisteren.

Klik op de foto om hem groter te kunnen zien

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. En zo heb je dan toch weer een mooi logje.
  Knap gevonden.

 2. Sommige mysteries moet je zeker niet oplossen als je moe bent.

  Love As Always
  Di mario

 3. Een blog moet je natuurlijk nooit maken. Je kunt ook wel eens overslaan.

 4. Marjolijn neemt me de woorden uit de mond

 5. Een goed gevuld fotoarchief komt altijd van pas.

 6. Annette Barendregt

  Ik vind het toch wel grappig, zo’n omgevallen lantaarnpaal in niemandsland. Weer eens wat anders, hé?

 7. Gewoon je hoofd er niet over breken.

 8. soms sla ik wel eens een dag over als het niet gaat of ik te moe ben.
  het moet leuk blijven.

 9. Heeft Sjoerd deze foto ook gezien?
  Het is wel een prut monteur geweest de blauwe draad (nul draad) via twee patroon houders laten gaan en de zwarte draad (spanningsdraad) gelijk op het voorschakelapparaat geschroefd. Leuke foto er kwam een heel verhaal in me los 🙂

 10. Groot gelijk, roestig aan.

 11. Ze zijn hem vergeten af te voeren. Oud ijzer brengt best veel op, dus in mootjes zagen maar 😛

 12. Ik dacht aan een lantaarnpaal in het Groningse Haren na de facebook rellen 😉
  Salu2 Albert

 13. ja, het lijkt wel zondag maar het is geen transfator huisje. hehe, jeej, rare spelling. Ja, dat ligt daar maar in weer en wind.

 14. Die zal geen licht meer geven. Nu wel te hopen dat er geen spanning meer opstaat.

 15. Ha Sjoerd,

  Soms kom je de gekste dingen tegen in het bos, dit slaat alles. oma

 16. Altijd fijn zo’n foto archief, mar ik ben toch benieuwd naar het verhaal achter de foto 🙂

Geef een reactie