Een roestige dinsdag
Een roestige dinsdag

Een roestige dinsdag

Als je een zware dag gehad hebt heb je niet altijd zin, of is er de goesting niet zouden de Belgen zeggen, om uitgebreid en gefundeerd een blog te maken. Dan heb ik af en toe het idee van hallo, ik weet niks, ben leeg vandaag. Maar dan heb ik gelukkig nog mijn fotoarchief, waar ik de in het voorjaar gemaakte foto vond. Voor mij een pracht exemplaar, maar dat slaat meer op de manier waarop en in de omstandigheden waarin ik deze foto heb gemaakt. Deze omgezaagde lantarenpaal lag namelijk midden in een bos, en was moeilijk te bereiken. Ik vraag me nog steeds af wie en in welke tijd daar ooit gelopen heeft. Ik kon er geen pad ontdekken. Het zal wel een ‘mystery’ blijven, om aan te sluiten bij de log van gisteren.

Klik op de foto om hem groter te kunnen zien

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Han

    Heeft Sjoerd deze foto ook gezien?
    Het is wel een prut monteur geweest de blauwe draad (nul draad) via twee patroon houders laten gaan en de zwarte draad (spanningsdraad) gelijk op het voorschakelapparaat geschroefd. Leuke foto er kwam een heel verhaal in me los 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.