Een roestige dinsdag

Als je een zware dag gehad hebt heb je niet altijd zin, of is er de goesting niet zouden de Belgen zeggen, om uitgebreid en gefundeerd een blog te maken. Dan heb ik af en toe het idee van hallo, ik weet niks, ben leeg vandaag. Maar dan heb ik gelukkig nog mijn fotoarchief, waar ik de in het voorjaar gemaakte foto vond. Voor mij een pracht exemplaar, maar dat slaat meer op de manier waarop en in de omstandigheden waarin ik deze foto heb gemaakt. Deze omgezaagde lantarenpaal lag namelijk midden in een bos, en was moeilijk te bereiken. Ik vraag me nog steeds af wie en in welke tijd daar ooit gelopen heeft. Ik kon er geen pad ontdekken. Het zal wel een ‘mystery’ blijven, om aan te sluiten bij de log van gisteren.

Klik op de foto om hem groter te kunnen zien

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Altijd fijn zo’n foto archief, mar ik ben toch benieuwd naar het verhaal achter de foto 🙂

 2. Ha Sjoerd,

  Soms kom je de gekste dingen tegen in het bos, dit slaat alles. oma

 3. Die zal geen licht meer geven. Nu wel te hopen dat er geen spanning meer opstaat.

 4. ja, het lijkt wel zondag maar het is geen transfator huisje. hehe, jeej, rare spelling. Ja, dat ligt daar maar in weer en wind.

 5. Ik dacht aan een lantaarnpaal in het Groningse Haren na de facebook rellen 😉
  Salu2 Albert

 6. Ze zijn hem vergeten af te voeren. Oud ijzer brengt best veel op, dus in mootjes zagen maar 😛

 7. Groot gelijk, roestig aan.

 8. Heeft Sjoerd deze foto ook gezien?
  Het is wel een prut monteur geweest de blauwe draad (nul draad) via twee patroon houders laten gaan en de zwarte draad (spanningsdraad) gelijk op het voorschakelapparaat geschroefd. Leuke foto er kwam een heel verhaal in me los 🙂

 9. soms sla ik wel eens een dag over als het niet gaat of ik te moe ben.
  het moet leuk blijven.

 10. Gewoon je hoofd er niet over breken.

 11. Annette Barendregt

  Ik vind het toch wel grappig, zo’n omgevallen lantaarnpaal in niemandsland. Weer eens wat anders, hé?

 12. Een goed gevuld fotoarchief komt altijd van pas.

 13. Marjolijn neemt me de woorden uit de mond

 14. Een blog moet je natuurlijk nooit maken. Je kunt ook wel eens overslaan.

 15. Sommige mysteries moet je zeker niet oplossen als je moe bent.

  Love As Always
  Di mario

 16. En zo heb je dan toch weer een mooi logje.
  Knap gevonden.

Geef een reactie