De kolder
De kolder

De kolder

Normaliter ben ik op woensdag vrij, juist ja, behalve als Frank vakantie heeft, dan werk ik op woensdag ook. Alleen gisteren had ik wat werkzaamheden die af moesten, fysiek wat klussen in het glasvezel veld, even wat werkzaamheden uitvoeren die ik normaliter door anderen laat uitvoeren, maar die wegens gebrek aan planning bij weer anderen, prioriteit moesten krijgen bij mij. Nu is dat op zich niet zo erg als het weer een beetje meezit. Technisch weer noemen ze dat bij ons. Maar naarmate de dag vorderde, liep de zin omgekeerd evenredig af. Om twee uur had ik dan ook het idee van weg, weg, weg… De zon scheen, twintig graden, kap eraf en yes, naar huis. De vrouw opgepikt en via een kleine omweg van zo’n km of tachtig even boodschappen doen, we hadden dus voor 80/15*1.5 = 8 euro plezier voor twee (ik tank in Duitsland). Ik weet het, schandalig, CO2 uitstoot en daar kunnen tig arme kinderen weken van leven, maar af en toe spring ik uit de voorjaarsband. Dat ik in de avonduren mezelf nog even in het niet luie zweet heb gewerkt vertel ik er maar niet bij, want het was te laat om het resultaat te fotograferen. Genieten met een grote G. Laat de lente maar komen, ik ben er helemaal klaar voor. Vandaag weer gewoon werken dus…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. frank-103

  Een auto is gemaakt om te rijden en hoe meer wij allen rijden hoe eerder de aarde eindelijk opwarmt en we in de winter niet meer door sneeuw en hagel naar het station hoeven, eigenlijk heb je dus een soort van maatschappelijke plicht om te rijden, helemaal als je weet dat de prijs van benzine vooral bestaat uit belastingen en je dus ook bijvoorbeeld de Grieken helpt!

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Kan me goed voorstellen dat je weg wilde, je moet het mooie weer pakken als het er is.
  Ach dat kleine beetje uitstoot valt niet op, zet je een plantje in de tuin. oma

 3. En ik moest gewoon werken tot kwart over zes. Maar.. ik mocht daarna lekker op de fiets naar huis… zonder omweg, want ik had ondertussen wel trek gekregen. 😉 De wind in mijn haren….

  Love As always
  Di Mario

 4. Hoi Sjoerd, je hoeft je echt niet te verontschuldigen vanwege je politieke kleur:
  “Ik weet het, schandalig, CO2 uitstoot en daar kunnen tig arme kinderen weken van leven, maar af en toe spring ik uit de voorjaarsband.”
  Open rijden is gewoon heerlijk zeker als het eindelijk eens een echte lentedag is, zoals gisteren het geval was en vandaag ook. We genieten altijd open met de MGB.
  Groetjes Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.