Een jaar alweer
Een jaar alweer

Een jaar alweer

Onze beide kittens zijn vandaag een jaar geleden geboren, ofwel een jaar kattenkwaad al achter de rug, waarbij vooral het behang het heeft moeten ontgelden en daarnaast een rolgordijn zum Jaffa is. Ook enkele potten met orchideeën zijn door lompigheid om het leven gekomen. De foto’s zijn afgelopen week gemaakt “portrait in landscape” zullen we maar zeggen. Eerst onze Ollie, het wit rode gevaarte, klauwen al een leeuw, lomp, maar zonder Kaatje helemaal niets waard. Ollie is de wekker van de familie, na half vijf in de ochtend krijg je een gratis massage a la Simons Cat.

bVision Photography

Kaatje is van een heel ander kaliber, een echte zwarte rover, niets is veilig voor haar en haar tweede prooi, een vogeltje heeft ze sinds gisteren ook al achter de kiezen. Maar verder wel heel lief en zachtaardig voor iedereen groter dan Ollie. Kaatje houdt van verstoppertje spelen, en omdat ze zwart is zie je haar ook niet liggen in het donker. En Kaatje is degene die ervoor zorgt dat de ruimte aan mijn kant van het bed met de helft gereduceerd is. Die heeft ze zich toegeëigend en daar moet het personeel zich maar in schikken.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 reacties

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Het is een mooi stel, ja echte katten.
  gelukkig noem je alleen de positieve zaken, moet ik zeggen van onze katten.
  Nee, geen lelijk woord over ze, maar soms wil ze ook wel achter het zelfde afgekrabde behang plakken. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.