MG TF 1500 Midget
MG TF 1500 Midget

MG TF 1500 Midget

bVision Photography

Veel woorden maak ik er niet aan vuil, aan deze voorganger van mijn MG TF. alleen deze is wel erg veel ouder. Het geboorte jaar van de auto op de foto is 1954. Om eerlijk te zijn zou ik hem best voor de deur willen hebben staan, maar ik vrees dat Bruijn dit niet kan trekken

bVision Photography

het is ook niet echt een wagen voor dagelijks gebruik. Dit is meer “survival of the oldest”. Deze wagen vond zijn oorsprong in 1953 als opvolger van de MG TD. De TF Midget was naar mijn idee de mooiste uitvoering. Er zijn er in totaal 9600 van geproduceerd tm 1955. Opvolger was de MGA.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. frank-103

    Leuk autootje! En volgens mij kan je zoiets best betalen, helemaal als je de hoofdprijs van de staatsloterij eerst even wint, toch nog maar een lot kopen 😉

  2. Kwam vandaag een hele rij (wel honderd) oldtimers tegen alleen kon niet stoppen en niet keren , echt zonde. Off topic, die vriendenlijst komt nog van de oude Punt Nl , weet alleen niet hoe ik hem aan moet passen of weg krijgen want hij klopt voor geen meter meer 🙂 Eerdaags zelf eens een up to date vriendenlijst gaan maken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.