MG TF 1500 Midget

bVision Photography

Veel woorden maak ik er niet aan vuil, aan deze voorganger van mijn MG TF. alleen deze is wel erg veel ouder. Het geboorte jaar van de auto op de foto is 1954. Om eerlijk te zijn zou ik hem best voor de deur willen hebben staan, maar ik vrees dat Bruijn dit niet kan trekken

bVision Photography

het is ook niet echt een wagen voor dagelijks gebruik. Dit is meer “survival of the oldest”. Deze wagen vond zijn oorsprong in 1953 als opvolger van de MG TD. De TF Midget was naar mijn idee de mooiste uitvoering. Er zijn er in totaal 9600 van geproduceerd tm 1955. Opvolger was de MGA.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Dat vergat ik je nog te vragen: “Heb je deze foto’s gemaakt tijdens de “British Cars & Lifestyle Beurs” in Rosmalen? Kon helaas niet gaan want ik was in Spanje. Salu2 Albert

 2. Leuk autootje! En volgens mij kan je zoiets best betalen, helemaal als je de hoofdprijs van de staatsloterij eerst even wint, toch nog maar een lot kopen 😉

 3. Eén van mijn favoriete MG’s, maar evenals bij jou kan Bruijn dit niet trekken.
  Straks nog even een stukje rijden met onze MGB. Hoera de zon schijnt.
  Salu2 Albert

 4. Leuke auto, maar toch niet meer van deze tijd.

 5. Kwam vandaag een hele rij (wel honderd) oldtimers tegen alleen kon niet stoppen en niet keren , echt zonde. Off topic, die vriendenlijst komt nog van de oude Punt Nl , weet alleen niet hoe ik hem aan moet passen of weg krijgen want hij klopt voor geen meter meer 🙂 Eerdaags zelf eens een up to date vriendenlijst gaan maken.

 6. Ha Sjoerd,

  Gelukkig heb je zelf ook een MG.
  Maar dit is wel heel mooi, vind het niet echt en mug. oma

 7. Mooie aan winst voor je garage, nu dromen dat hij bij jou voor de deur staat?
  Ja, het is een flinke groothoeklens de 10,5 van Nikon.

 8. Leuk, maar doe mij maar een Spitje 😉

 9. Dat is wel een heel mooi exemplaar, Sjoerd.

 10. Zo dwergachtig vind ik hem niet, dan kan je een Golf ook Midget noemen. 😉

 11. Ik heb net een gitaar in mijn bezit met die kleur. Mooie wagen. En in goede staat.

 12. Van sommige auto’s wordt je sprakeloos. Dit is er eentje.

  Love As Always
  Di Mario

 13. Met dat bouwjaar kan het niet anders dan mooi en goed zijn…haha!
  Een beauty….!
  Fijn weekend Sjoerd.

 14. Is dit de auto van Jan Kruis ?
  (Jan, Jans & de Kinderen)

Geef een reactie