Mediamarkt Roermond
Mediamarkt Roermond

Mediamarkt Roermond

Langzaam maar zeker kreeg de PC van mijn vrouw steeds meer storingen en we besloten om eens rond te gaan kijken voor een nieuwe, de afdankertjes waren helaas allemaal op. Dus maar eens gaan kijken bij de Mediamarkt in Roermond. Daar zagen we een leuke PC staan, en met de korting ook nog voor een acceptabele prijs. Een half uur hebben we gewacht of iemand ons kwam helpen, maar ho maar, aan iedereen die we vroegen kregen we als antwoord dat de verkoper ons zo zou komen helpen. Het wachten even zat en maar even een kop koffie gaan drinken. Naderhand weer naar binnen en weer twintig minuten voor joker gestaan. Tenslotte de PC opgepakt en naar de kassa gegaan en het verhaal uitgelegd. Het kassameisje verwees ons naar de servicebalie waar men ons van de nodige papieren kon voorzien en waar we ook konden afrekenen. De troel aldaar wees ons echter pertinent terug naar de afdeling waar we al een half uur en twintig minuten gewacht hadden. U begrijpt, we zijn gewoon naar buiten gelopen en hebben de PC daar op de balie laten staan.
We zijn toch niet gek

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. O, met die tent ben ik allang klaar. Voor een paar euro’s meer ga ik liever naar een zaak waar ik mij serieus genomen voel. En dan bedoel ik Paradigit in Maastricht, dat het verdient om zijn naam met hoofdletters geschreven te krijgen.

 2. Dat probleem hebben meer winkels heb ik ondervonden. Wachttijd lang en de meeste weten niet eens waar ze het over hebben.
  Mijn ervaring is naar een witgoed winkel gaan die al jaren…….. Bestaan die geven echt goeie service.
  Wij hebben sinds kort Saturn, leuk om te kijken maar kopen sorry niet.
  Succes

 3. ria

  Mijn pc komt er ook vandaan en de laptop van joop, nooit problemen, laatst nog een nieuwe muis, alles naar wens hoor. Het zal de Limburgse mentaliteit wel zijn 😉

 4. Han

  Sjoerd, had je je IT shirt nog aan? Dan valt het te verklaren. 😉
  De meeste verkopers weten niet eens, wat jij in je basis pakket al hebt geleerd. Maar dat geld voor meer meer winkels hoor. Probeer eens samen met een verkoper een computer te samen te stellen uit losse onderdelen, dan kan je helemaal lachen. Het zijn gewoon dozen schuivers met een (Mediamarkt) shirt aan.

 5. Weet je nog dat we ooit samen naar Mediamarkt Heerlen zijn geweest voor een laptop voor mijn echtgenote. In de tijd dat zo’n ding nog duizenden guldens moest kosten. Ik had de centen in mijn kontzak zitten. Daar was de verkoper te beroerd om het ding even aan te zetten zodat we het scherm konden beoordelen. Ook toen was ik al niet gek … en ben ergens anders gegaan. Overigens heb ik dit soort onbenul nog niet meegemaakt in Maastricht bij voornoemde keten en ook in Herzogenrath (Duitsland) nog nooit.

 6. Mijn mening is wel dat Mediamarkt wel een van de slechtste plekken is waar je een pc kunt kopen. De kans dat je een afgekeurde en of gerepareerde krijgt is redelijk groot. Moet je maar eens op googlen. Ik ga zelf liever naar een plaatselijke computerboer.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.