Spanning in Waarde
Spanning in Waarde

Spanning in Waarde

Trafohuisjes bVision.nl

Dit huisje is gespot door Di Mario op vakantie in Zeeland. Het is dat de coördinaten erbij stonden, anders had ik het waarschijnlijk nooit gevonden op de Google Map. Waarde ligt in Zeeland. En dit huisje staat aan de Havenoordseweg in Waarde, dat ligt aan de Westerschelde. Een zeer christelijk dorp dat zelfs in 2010 een nieuwe (gereformeerde) kerk liet bouwen wegens een toename van het aantal gelovigen. Aan de andere kant, stroom en spanning hebben ze wel en wel van de Delta (voorheen PZEM – Provinciale Zeeuwsche Electriciteits-Maatschappij).

Trafohuisjes bVision.nl

De coördinaten zijn +51° 25′ 34.69″, +4° 4′ 19.87″ (51.426293,4.072193 Google Maps)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

  1. Zo Sjoerd, je wilt niet weten hoe ik op Google heb lopen zoeken naar dat huisje, terwijl ik nog bijna uit mijn hoofd wist hoe we gereden hadden. Maar op maps was hij moeilijker te vinden dan in het echt.

    Love As Always
    Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.