Acht, met de R van Race
Acht, met de R van Race

Acht, met de R van Race

bVision Photography

Je hebt van die modellen waar je alleen maar van kan dromen, een van die modellen is de Audi R8. Een regelrechte sportwagen die is afgeleid van de Audi Le Mans quattro, de auto die de basis was voor de race R8 waarmee onder andere 5 keer de 24 uur van Le Mans werd gewonnen. Ze zijn zeldzaam dacht ik.

bVision Photography

Na een bezoek aan de Kristalwereld van Swarovski in Wattens (AT) kwamen we naar buiten en daar stond ene, en nog ene, shit, een hele vloot van die Audi R8’s zeker een 25 stuks. Ik keek mijn ogen uit. Er liepen een paar kleerkasten rond die de zaak in de gaten hielden, maar ik mocht gelukkig toch wel een paar foto’s maken zonder dat ze zich ermee gingen bemoeien. Mij viel op dat de nummers van de nummerplaten mooi opvolgend waren. Waarschijnlijk of van een dealerbedrijf, of van Audi zelf om klanten te lokken. Ik gok op het laatste.
Maar even goed, of de witte of de rode gaat mijn virtuele garage in. Die inmiddels behoorlijk vol is geraakt

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. frank-103

    Als je dan toch 220.000 euro uit gaat geven dan is dat toch niet voor een Audi? Dan ga je toch voor een Aston Martin of Porsche? Jaguar F-type< alfa Romeo of een Maserati. Maar nooit voor een Audi (luxe volkswagentjes)!

  2. Kleerkasten of niet, zo’n buitenkansje om wat bijzondere foto’s te scoren had ik ook niet laten lopen.
    € 220.000 … dan moet ik nog fors bijbetalen bij inruiling van ons huis. Dan toch maar blijven dromen … 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.