Acht, met de R van Race

bVision Photography

Je hebt van die modellen waar je alleen maar van kan dromen, een van die modellen is de Audi R8. Een regelrechte sportwagen die is afgeleid van de Audi Le Mans quattro, de auto die de basis was voor de race R8 waarmee onder andere 5 keer de 24 uur van Le Mans werd gewonnen. Ze zijn zeldzaam dacht ik.

bVision Photography

Na een bezoek aan de Kristalwereld van Swarovski in Wattens (AT) kwamen we naar buiten en daar stond ene, en nog ene, shit, een hele vloot van die Audi R8’s zeker een 25 stuks. Ik keek mijn ogen uit. Er liepen een paar kleerkasten rond die de zaak in de gaten hielden, maar ik mocht gelukkig toch wel een paar foto’s maken zonder dat ze zich ermee gingen bemoeien. Mij viel op dat de nummers van de nummerplaten mooi opvolgend waren. Waarschijnlijk of van een dealerbedrijf, of van Audi zelf om klanten te lokken. Ik gok op het laatste.
Maar even goed, of de witte of de rode gaat mijn virtuele garage in. Die inmiddels behoorlijk vol is geraakt

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. Ha Sjoerd,

  Leuke auto’s, boven mijn budget. oma

 2. Na een paar jaar sparen moet het jou toch lukken 😉

 3. Als je dan toch 220.000 euro uit gaat geven dan is dat toch niet voor een Audi? Dan ga je toch voor een Aston Martin of Porsche? Jaguar F-type< alfa Romeo of een Maserati. Maar nooit voor een Audi (luxe volkswagentjes)!

 4. Ze zijn gaaf..
  Misschien dat een dorpsgenootje wel weet wat het was.. Zij werkt tenslotte bij audi..

 5. ja, die eerste foto is vervormend he! Als je een auto zo ziet dan ben je niet op de ideale plek! Zogezien is dat dus wel een bijzondere foto.

 6. Liep het water je uit de mond Sjoerd, ik zie natte plekjes op de grond. 😉

 7. Doe dan maar een rooie 🙂

 8. Kleerkasten of niet, zo’n buitenkansje om wat bijzondere foto’s te scoren had ik ook niet laten lopen.
  € 220.000 … dan moet ik nog fors bijbetalen bij inruiling van ons huis. Dan toch maar blijven dromen … 🙂

 9. Ben bang dat het bij dromen blijft.

 10. Ze zijn vast van Audi zelf, omdat ze allemmal het kenteken van het Duitse Ingolstadt (IN) hebben waar de Audifrabriek staat. In 2009 ben ik via Ingolstadt en Kufstein naar Wattens gefietst. http://goo.gl/maps/XMU6v

 11. mag ik er eentje uitzoeken?

 12. Je gaat het niet geloven maar deez vinnik ook mooi. Kostdadan?

 13. Tja, voor is meeste blijft het toch, alleen maar naar kijken, aankomen niet.
  Maar jij hebt ze dan toch mooiin je garage box.
  Fijn weekend Sjoerd, geniet volop…:-)

Geef een reactie