Volvo Duett

bVision Photography

Ik ben niet jarig, maar af en toe krijg ik zomaar een cadeau. Ditmaal van Hanscke. ze schreef het volgende:

Ha Sjoerd,

Gisteren nam ik even een kijkje op het truckersfestival in Birdaard, daar waren overigens prachtige oude vrachtwagens te zien, maar daar spotte ik ook deze auto. Ik heb hem voor je op de foto gezet. Misschien is het iets voor je virtuele garage. Zo niet, dan mag je hem gerust heenzenden hoor.
Het is zo maar een aardigheid.

lief toch…
En wat maakt het uit, naast de twee Duettjes die er al staan, mag deze P21134 A uit 1964 er gewoon bijstaan. Wel eerst even de LPG tank leegmaken en de tank vullen met benzine. Ik heb het niet zo op vloeibaar gas.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. Een favoriet model van Volvo voor ons.

 2. Een prachtige auto!
  had ik dat rijbewijs nu maar eens.. ;-}

 3. Ha Sjoerd,

  Een mooi cadeau, deze ziet er top uit, helemaal orgineel. oma

  ot, de aanvragers hebben hun best weer gedaan.

 4. Zo komt je garage wel vol te staan met prachtige modellen!

 5. ja die is gaaf zeg…………
  top
  😉

 6. Die is er over honderd jaar nog. Die ziet er nog top uit.

 7. Zo vang je toch maar mooi twee vliegen in één klap: een prachtige Volvo voor je virtuele garage en een logje waar je weinig voor hebt hoeven doen. 🙂

 8. Onze buurman had er vroeger zo eentje, waren grote wagens hoor kon je met alle kinderen in.:-)

 9. Keurig autootje, en nu hij toch wegenbelasting vrij is, is een gastank natuurlijk wel extra voordelig! Wel vervelend dat de oldtimerregeling straks niet meer geldt voor auto’s op gas en op diesel, of zijn er toch weer uitzonderingen?

 10. Hoe kun nu zien dat deze auto op LPG rijdt?

 11. Leuk he, als mensen meedenken en doen! Mooi kleurtje ook, voor deze wagen, en op deze dag.

 12. Toevallig heb ik gisteren op het punt gestaan een foto te maken van precies zo,n zelfde, in mijn ogen dan tenminste. Ik vind ze ook mooi.

 13. Mooie wagen, die zie je niet veel meer..!!
  Fijn weekend Sjoerd 🙂

 14. Zo oud kom ik ze op de weg niet meer tegen. Misschien op Cuba…

Geef een reactie