Volvo Duett
Volvo Duett

Volvo Duett

bVision Photography

Ik ben niet jarig, maar af en toe krijg ik zomaar een cadeau. Ditmaal van Hanscke. ze schreef het volgende:

Ha Sjoerd,

Gisteren nam ik even een kijkje op het truckersfestival in Birdaard, daar waren overigens prachtige oude vrachtwagens te zien, maar daar spotte ik ook deze auto. Ik heb hem voor je op de foto gezet. Misschien is het iets voor je virtuele garage. Zo niet, dan mag je hem gerust heenzenden hoor.
Het is zo maar een aardigheid.

lief toch…
En wat maakt het uit, naast de twee Duettjes die er al staan, mag deze P21134 A uit 1964 er gewoon bijstaan. Wel eerst even de LPG tank leegmaken en de tank vullen met benzine. Ik heb het niet zo op vloeibaar gas.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Keurig autootje, en nu hij toch wegenbelasting vrij is, is een gastank natuurlijk wel extra voordelig! Wel vervelend dat de oldtimerregeling straks niet meer geldt voor auto’s op gas en op diesel, of zijn er toch weer uitzonderingen?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.