Karman Ghia
Karman Ghia

Karman Ghia

bVision Photography

Dit is het oermodel volkswagen wat mijn liefde heeft aangewakkerd om over te gaan tot de aanschaf van onze MG. Het lijkt er in de verste verte niet op, maar heeft een beetje dezelfde eigenschappen. Het lijkt op een pure sportwagen, maar deze Karmann Ghia Coupé zoals die officieel heet, heeft maar 50 pk on board. Het motortje is 1584 cc en is volgens mij afkomstig uit de Volkswagen1600 ponton.

bVision Photography

Toch ben ik verliefd op deze eigenwijze opdonder. De Karmann uit deze aflevering komt uit 1974, en wacht even, kostte toen 6.385 euro’s. Deze uitvoering is echt mooi. Ik heb helaas de eigenaar niet gesproken, maar deze gaat linea recta mijn virtuele garage in. Grappig is wel dat van veel hier geplaatste auto’s de eigenaar wel eens contact met mij opneemt en zegt van “Hey, dat is mijn auto”.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

10 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.