Pimpen
Pimpen

Pimpen

bVision Photography

Het enige wat mij tegenstond bij de MG TF was de kont. Die was een beetje oubollig, niet van die lekkere billetjes waar je in wil happen, maar een saaie kont. Meer een MG F kont, niet gek uiteraard, want die kont had hij geërfd van zijn voorganger. Nu had ik al een logo aan de voorzijde moeten vervangen, wat al niet eenvoudig was, maar alla, we hebben toch internet. Van het logo was de toplaag vanaf gegaan en heel toevallig zag ik later bij deze firma een stel nieuwe heldere achterlichten in de aanbieding. Inclusief alles, lampen aansluitingen en volgens deze garage kon iedere een beetje handige leek ze vervangen. Dus vorige week maar even de pet van Beun opgezet, en hij had gelijk, een uurtje of twee later zaten en twee nieuwe achterlichten op.
Voor degene onder u die denken: Joh wat zonde, nu is die niet meer origineel, die hebben gelijk. Daarom heb ik de oude netjes opgeborgen in de doos van de nieuwe, en mocht ik ooit deze MG willen verkopen, krijgt de nieuwe eigenaar ze er voor nop bij…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Appie Sanderse

  Hallo Sjoerd,

  Waar heb je die lampen gekocht.
  Ben wel benieuwd.
  Heb ze zelf ook op mijn MG, maar er zit vocht in de lampen.
  Heb jij misschien een idee hoe je dat eruit krijgt en er ook uit houdt.

  Gr. Appie

 2. Laurent

  Ik hou normaal gesproken niet van pimpen, maar dit is zonder meer een smaakvolle pimp te noemen! Veel beter dan die saaie rode en witte vlakken van de oude achterlichten, die een overblijfsel zijn van de Grote Versaaiïng van Autodesign, die in de jaren tachtig inzette.

 3. Ha die Sjoerd,

  wat ben je toch een handige Beun!
  Geweldig…
  Ik had je wel met die pet op willen zien…

  Eerlijk gezegd… ik weet niet wat de oude lampen zijn?
  De bovenste of de onderste foto.
  Of zit ik nou helemaal te wouwelen?

  De bovenste vind ik erg mooi. Of zijn dat nou juist de nieuwe???

  je ziet… een eerste klas leek!
  Ik ga gewoon voor het tochtje met open dak!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.