The wheather can’t be better
The wheather can’t be better

The wheather can’t be better

bVision Photography

De zaterdag:
Veel woorden kan ik er niet aan vuil maken, we zaten heerlijk op het terras te genieten van alles wat om ons heen gebeurde. We zaten droog, hadden een plu bij ons dus wat wil je dan nog meer. Oh ja, een haring en een ijsje…
De zondag:
Onze Senseo had kuren en moest ontkalkt worden, en dat ging redelijk goed totaan het doorspoelen. Een grote knal en daarna liep het water er aan alle kanten uit. Het enige wat ons nog restte was de stekker eruit trekken en wat anders te gaan halen, want zeg nu zelf, wat is een limburgs bakkie nou zonder koffie. Dat ken echt niet… De nieuwe heet niet meer Senseo, maar komt van Inventum.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Dat jullie zo slecht weer hebben gehad zonde hoor. Weet dat bij mij ooit de Senseo op zondagmorgen er mee kapte. Er was toen nog geen wekelijkse koopzondag in Leiden en ben toen naar Noordwijk gereden om ion de toeristen winkelstraat een nieuwe te kopen. Zonder koffie kan ik niet leven šŸ™‚

 2. frank-103

  We hebben hier een dolce gusto en een ouderwetse koffieautomaat met een koffiefilter voor 10 koppen koffie. Op het werk drink ik zoveel (smerige) koffie dat ik er thuis geen behoefte meer aan heb.

 3. Han

  Ons apparaat heeft ook zijn beste dagen gehad. Maar ik denk ook dat het merk Senseo een beetje op zijn retour is. Dus weer terug naar de bonen en zelf malen en daarna rustig opschenken en laten trekken?

 4. En is inventum lekkerder dan Senseo, want die heb ik liever niet. Ik heb zelf nog gewoon ouderwets, met filter en zo… Trouwens Shirel moest wel lachen om je opmerking. Ze was niets vergeten, dat was haar zwempak. Zodat je niet zo snel kan verbranden in de zon.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Ik heb mijn Senseo ook vervangen voor een Inventum. De Inventum is veel practischer in gebruik, met name doordat hij plat tegen de muur staat, en je kunt de sterkte regelen. Tenminste op het model wat ik heb. Oh ja en je kunt hetzelfde filter gebruiken voor zowel Ć©Ć©n als twee kopjes. Goede keus dus!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.