Photowalk – Kamp-Lintfort (1)
Photowalk – Kamp-Lintfort (1)

Photowalk – Kamp-Lintfort (1)

bVision Photography

Gisteren heb ik deelgenomen aan een Photowalk in Kamp-Lintfort, dat ligt een kilometer of twintig van Venlo af, in Duistland. En zoals iedereen kan zien was ik “Willkommen” Het werd een prachtige wandeling langs tuinen en door bossen. Kamp en Lintfort waren vroeger twee afzonderlijke plaatsen, maar ook daar slaat men de handen ineen.

bVision Photography

En als je toch daar bent ga je niet om de Abdij van Kamp heen, waar je prachtige tuinen kunt vinden en wat af en toe open is voor bezichtiging. Oeps, de tuinen kun je altijd in, maar ik bedoelde het klooster. Het is een prachtig gelegen klooster waarop in terrassen tuinen zijn aangelegd.

bVision Photography

De planten op de laatste twee foto’s zijn overigens gefotografeerd in de tuinen waar we langs kwamen. Als we alles hadden moeten vastleggen wat we tegen waren gekomen, was ik nog niet terug geweest. Morgen nog een kleine nabeschouwing. Het was een super dag, mede door de deelnemers en uiteraard door degene die het georganiseert heeft. Waarvoor dank Björn.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Ga ik toch maar ook eens aan meedoen, zo’n photowalk. Deed een kleintje onlangs in Frankrijk en die was prima bevallen! Gave foto’s, man! Wat zullen jullie inderdaad een geweldige dag hebben gehad!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.