Photowalk Kamp-Lintfort (2)
Photowalk Kamp-Lintfort (2)

Photowalk Kamp-Lintfort (2)

bVision Photography

De bovenste foto is meer zoiets als door de takken de heg niet meer zien. Het is daadwerkelijk een kijkje in een haag. Maar ook de kastanjes zijn bijna klaar om uit de boom te vallen. Nu nog frisgroen, straks bruin…

bVision Photography

Een collega fotograaf in een voor foto-enthousiastelingen kenmerkende houding. Dit komt omdat al het goede wel van boven komt, maar dus vervolgens op de grond te vinden is.

bVision Photography

De laatste foto is een overzicht van onze groep, minus ene die de foto gemaakt heeft en een plekje hogerop had gevonden. Het mooiste van dit soort uitstapjes is het leren kennen van gelijkgestemde mensen, en te leren over hoe anderen naar onderwerpen kijken. Drieëntwintig fotografen, en drieëntwintig verschillende inzichten…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Fotograferen is geweldig…het is helemaal mijn ding…ben er al vanaf mijn 16e mee bezig.Heb ook een HBO opleiding gedaan met fotografie in het pakket en ben vandaag-de-dag aan het proberen weer in de fotografie “vaart der volkeren” mee te komen. Fotografie als professie ligt een stuk moeilijker dan wanneer je het voor je hobby doet. Ik ben zelf geen fan van massale fotobijeenkomsten, maar het is zeker heel belangrijk om ervaringen met “verwanten” uit te wisselen. In deze serie vind ik je kastanjes erg mooi…dingen in de natuur fotograferen is fantastisch en blijft onuitputtelijk. De laatste tijd heb ik het erg druk met opdrachten,Sjoerd…vandaar dat ik soms ff niet langskom…maar ik blijf je trouw….Agnès

 2. Annette Barendregt

  Dat vind ik ook het leuke van fotograferen. Iedereen doet het op zijn eigen manier. En soms kan ik echt jaloers zijn op havenfotografen, die op de meeste waanzinnige plekjes kunnen en mogen komen of ’s nacht op pad zijn. Totdat ik op FB weer alle positieve reacties op de mijne zie. We zijn geen concurrenten, wij fotografen vullen elkaar aan. We maken het gewone bijzonder.

 3. Hai Sjoerd,

  gaaf… zo samen foto’s maken en dan later vergelijken.
  Lijkt me leuk om zoiets op een vakantie te doen. En dan de foto’s naast elkaar te leggen.
  Dan zie je veel verschillende inzichten…

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: