De poezenbende
De poezenbende

De poezenbende

In plaats van drie katten van onszelf die ik ’s morgens moet verzorgen, zijn het er door de afwezigheid van mijn dochter nu zeven van die harige beesten die iedere keer als ik me laat zien wat in de voerbak willen hebben. Voor dat we gaan werken moet ik eerst nog even bij mijn dochter langs om te kijken of alles in orde is en ze niet teveel gesloopt hebben. En krijgen de beesten uiteraard wat te eten en te drinken, en ’s avonds ga ik na het eten weer terug naar die badjes, om de hongerigen te voeden en de dorstigen te laven. De foto hieronder heb ik op de terugweg bij de vijver van Meezenbroek (Heerlen) gemaakt, waar mijn dochter dicht in de buurt woont. Je ziet de avondstond reeds invallen. En dit fraaie exemplaar (vraag me niet wat het is), voelde zich daar heer en meester…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Nu zijn het de katten nog die je moet verzorgen, voor je het weet komen er kleinkinderen bij 🙂
  OT je wil niet weten wat er allemaal fout is gegaan, na 4 dagen naar huis gestuurd en na drie dagen weer terug in het ziekenhuis om weer ge-opereerd te worden en datzelfde grapje afgelopen dinsdag wee. Leve de bezuinigingen dat kost kapitalen aan extra operaties 🙁

 2. hai Sjoerd,

  jaja… als we onze kinderen kunnen helpen, dan doen we dat.
  En dat deden onze ouders ook. En hun ouders…
  l’Histoire se repète…

  Ik mag morgen weer aan de bak. En ik vind het nog leuk ook.

  Wat betreft de ganzen: nijlganzen???

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d