Alweer weekend
Alweer weekend

Alweer weekend

Ik weet niet hoe jullie er over denken, maar met dit nazomerse weer ben ik blij dat vandaag het weekend begint. En dan werp je achteloos een blik op het weerbericht en zie je allemaal van die boze druppels naar onder komen. Nee Hè, dat hebben wij dan weer. Met mooi weer werken en als het tijd is om even af te schakelen zit je thuis achter de geraniums Orchideeën naar buiten te kijken. Haha, niet dat ik het zo somber inzie, ik ben nog nooit zo vaak met de cabrio op pad geweest als afgelopen zomer, we mogen beslist niet klagen. En af en toe een flinke plensbui hoort daar ook bij. Wat het ook wordt dit weekend, ik amuseer me wel. Ofwel ik wens iedereen een welbesteed weekend, doe je best…

bVision Photography

18 Comments

 1. Het was hier vandaag stralend weer en vanavond regen… morgen sta ik op een themamarkt achter een kraam in mijn woonplaats en ik hoop daarom dat het weer mee zal vallen en voor de rest hadden we zeker geen klagen deze zomer… ik wens je een heel fijn weekend.en uiteindelijk komt alles weer goed….groet….Agnès

 2. Te vlug verstuurd, ik was nog niet uitgekletst . . .

  Bij de katten bedoelde ik dus hierboven en hier heeft het al een buitje gedaan vanmiddag, heerlijk verkoelend, ik ben niet zo op die hitte, zeker niet in september.

 3. Het was mij af en toe zelfs wat aan de warme kant deze zomer, gistermiddag werd aan het Wad de tropische 30 graden net niet gehaald. Ik voel me het best bij een temperatuur rond de 22 graden, maar ik ben toch tamelijk goed door de watmte heen gerold. Koude en natte zomers hebben we de afgelopen jaren genoeg gehad, maar voor de natuur en voor landbouw en veeteelt kan wat regen op dit moment helemaal geen kwaad.

 4. Dag Sjoerd!

  Hier is het nog volop schitterend weer.
  Warm en heerlijk.
  De tuin zou wel een regenbuitje kunnen hebben, dus ik vang al het water op, dat ik daarvoor kan gebruiken. Vanmorgen weer heerlijk buiten gezwommen…
  La vie est belle!
  Prettig weekeinde, hoe dan ook!
  groet van Marlou

  .

 5. Annette Barendregt

  Tja, het is niet anders, hé? Aan de natuur kan je niks veranderen. Eigenlijk maar goed ook, want zo blijft het toch leuk. Alles heeft zijn charmes: regen, storm, sneeuw, zonneschijn (het meeste). Ik ga nog ff lekker in de tuin zitten met een kop koffie. Dag, Sjoerd, geniet van je weekend!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.