Het gaat wel weer – door Frank
Het gaat wel weer – door Frank

Het gaat wel weer – door Frank

Het gaat al weer wat beter, weet u nog van vorige week dat Zwitserlevengevoel? Het  nee hoor, het gaat hier fantastisch. We zitten in het hart van de Toscane, in een klein hotel, met maar een paar kamers, wat ligt in de middle of nowhere. We hebben lekker weer met hele aangename temperatuur. Vanaf het terras waar we ’s ochtends zitten te ontbijten hebben we een prachtig uitzicht op het Toscaanse landschap. We hebben rondgereden in de Chianti streek, de steden Lucca en San Gimignano bezocht. Florence en Siena gaan we ook nog bekijken. Ze kunnen lekker koken hier en een lekker Italiaans wijntje erbij dan voel je je als God in Frankrijk Italië (had toch ook gekund). En als ik echt dorst krijg dan smaakt een ijskoud Italiaans pilsje ook alsof er een engeltje over mijn tong fietst. We genieten hier nog even verder. Volgende week ben ik er niet want dan zijn we aan het reizen. Foto’s komen ook later, want ik kom niet op “Photobucket”. Ik ben te relaxt om ook nog wachtwoorden te onthouden.
Update Sjoerd: dat stelt mij nog even in de gelegenheid om een foto te plaatsen van onze tocht in Toscane, hier een van de dorpen van Cinque Terre.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.