Pech gehad
Pech gehad

Pech gehad

Zaterdag heeft onze dag in het teken gestaan van pech, en het was niet eens de dertiende. Het begon meteen in de ochtend. De Renault Megane die normaliter bij de eerste druk op de knop start, deed het niet. Na enkele malen proberen startte hij uiteindelijk toch, wij blij en welgemutst vertrokken we richting Retailpark Roermond. Lekker de auto onder in de parkeergarage gezet en toen kregen we even schrik. De auto leek een eigen leven te leiden. Wat ik ook probeerde, lichten gingen niet meer uit deuren konden niet gesloten worden, starten deed hij ook niet meer. En wat doe je dan, de ANWB bellen, toch. Binnen een uurtje zijn we er klonk het vriendelijk aan de andere kant. Dat ging nog, maar niet dus, en na anderhalf uur nog eens gebeld. Meneer, de monteur is zo bij u. Hij is al in Roermond en hij zal zo wel komen. Niet dus… Na drie uur wachten kwam er eindelijk eens een geel autootje aan rijden. De monteur kon er uiteraard niets aan doen, maar toch, als organisatie moet je toch kunnen opschalen als het wat drukker is dan normaal. Bel je voor het eerst in 40 jaar de ANWB en dan zoiets. Na enige tijd proberen en links en recht wat contacten initiëren viel alles in een keer uit en startte de wagen daarna weer normaal, waarna we dus maar even langs de garage gereden zijn. De waarschijnlijke oorzaak was een onwillige nokkenassonde, die a.s. woensdag vervangen wordt. Na het resetten van de boordcomputer konden we alsnog even langs de Lidl en hebben we zondag maar de rest van de boodschappen gehaald. Met de MG uiteraard…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 reacties

  1. Annette Barendregt

    Nooit leuk: autopech. En wachten nog minder. Je zou zoveel leukere dingen kunnen doen in de tussentijd, hé? Ik heb even weer bijgelezen en hoop dat die bewoners gelijk krijgen. Die huizen zien er nog prima uit. Gewoon lekker laten staan.

  2. Toch zijn die oude wagentjes die bijna volledig mechanisch zijn , iets eenvoudiger . Geen uitvallende , of oververhitte elektronica , alleen maar duidelijk iets met een versleten onderdeel dat meestal simpel te vervangen is.
    Nog een fijne maandagavond gewenst Sjoerd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.