De Mercedes onder de Toyota’s
De Mercedes onder de Toyota’s

De Mercedes onder de Toyota’s

bVision Photography

Even stond ik raar te kijken naar deze “custom” car. What the fuck is dit nou. Een nadere blik, en een verdere inspectie leerde me dat dit eigenlijk een hele gewone auto was. Schitterend gepimpt en van binnen volledig voor twee personen geoptimaliseerd.

bVision Photography

Van origine is het een Toyota Starlet 1.2 DL, oorspronkelijk oranje volgens het kenteken. De auto is inmiddels meer dan dertig jaar oud en loopt als een trein(1982). Zeer goed in de lak, en uiteraard belastingvrij. En het milieu, hij rijdt op LPG. Alleen die trekhaak, dat moet toch beter kunnen. Als je de caravan van gisteren wil trekken…
Hij is niet origineel, maar ik strijk eens een hemd en zet hem gewoon tussen alle anderen in mijn virtuele garage.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Hou erg van oldtimers, maar deze vind ik er toch wat protserig uitzien… de kleur is OK, maar zou hem toch niet in mijn garage willen hebben… ik vind het wel altijd OK dat mensen een hart hebben voor hun automobiel en em “up-to-date” houden….Agnès

  2. ja, ik vind kleur toch echt altijd weer heel belangrijk, zoals we dat ook hier zien. Nee, misschien is de vorm ook wel niet wat ik blief. Voornaamste is natuurlijk ook dat die gewoon rijdt. Maar wel lelijk dus, en dat moet ook kunnen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.