De start
De start

De start

Het duurt maar een minuut, dit filmpje, maar na de eerste tonen heeft u zin in…
Tenminste dat overkwam ons, na het luisteren ervan.
Zeker een nummer in de top 10 van de beste reclames ooit, tenminste voor wat het de muzikale invulling daarvan betreft, want er wordt geen woord in gesproken.19 Comments

  1. (Vreemd ik kreeg hier een error over cookies, maar die heb ik aan staan. Dus nog een poging.)

    Idd een overbekende reclame waarbij Ilja Gort destijds een Mexicaans liedje (La Colegiale) heeft bewerkt voor NescafĂ©. Met dergelijk werk heeft ie zoveel geld verdiend dat hij een wijnkasteeltje in Frankrijk heeft gekocht. Van de eerste versie (‘De Oorsprong’) is zelfs een singletje verschenen. http://www.youtube.com/watch?v=G7FiZVuZ20c

  2. Fraaie reclame, maar ik dacht eigenlijk dat het om koffie ging. Die nescafé is dan een beetje een anticlimax. Dat spul drink ik alleen als ik met rugzak door de bergen loop of zo, heel ander plaatje (maar misschien zit daar ook wel een reclame in).

  3. Goede morgen Sjoerd, mooi zowel de muziek als de warme kleur waarin alles is gezet. Maar ik zal er geen Nescafé door gaan drinken, ik vind dat spul helemaal niet lekker, geef mij maar een ouderwetse vers gezette kop koffie.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.