Devoot
Devoot

Devoot

De onderstaande afbeelding doet me denken aan de tijd dat ik nog in sprookjes geloofde, niet dat ik christelijk ben opgevoed. Niet het geloof, maar het idee trekt me aan. Daarom ben ik “aanhanger” van het boeddhisme. Nee, niet zoiets wat je aan een trekhaak hangt, dat is toch even anders. Maar het gevoel dat alle kracht in de mens zelf zit. Je bent je eigen licht in je leven. Wat ik zie in de onderstaande afbeelding is de rust die deze dame heeft achter deze tralies. Opgesloten en toch vrij. Een eigen plek om te mediteren, midden in de stad en niemand die haar ziet…. Er lopen iedere dag tienduizende mensen langs, en niemand die haar ziet. Behalve het oog van de fotograaf.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Dat had ik nou noot achter je gezocht, Sjoerd… maar deze Madonna heft helemaal niks met Boedhiusme te maken en mag ook niet eens vrijelijk “”haar ding” doen…weet het ff niet….Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.