Herfst 2013 (1)
Herfst 2013 (1)

Herfst 2013 (1)

Gisteren was mijn vrouw stappen en was ik in de gelegenheid om wat vroeger weg te gaan voor een kleine herfstwandeling. Eigenlijk nog wat te vroeg voor mooie kleurenprachten hier, maar wie het kleine niet eert…, zoekt gewoon een grote koe op. En vooruit, het is niet voor niets dierendag vandaag.

bVision Photography

Mijn tocht liep door de bomentuin van kasteel Amstenrade, met als doel wellicht een paar mooie paddenstoelen te scoren. Maar de winst was karig. Trouwens de ingang van dat park is knap lastig te vinden. En dat is voor insiders wel zo plezierig, want meestal is het daar lekker rustig.

bVision Photography

Weinig stoelen dus, buiten deze zwam dan, die was oppermachtig aanwezig en had zelfs de hele omgeving geannexeerd.

bVision Photography

Bijzonder herfstig is uiteraard alles wat van boven komt. Pats, en daar lag die dan. Toch nog maar eens overdoen die tocht, als het wat natter is geweest

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

    1. Als je van Hoensbroek naar Amstenrade rijdt (provinciale weg), ga je het kasteel voorbij, dan ligt rechts een sigarenzaak waar een kleine weg achter langsloopt. Deze rij je in en meteen aan de rechterkant ligt na een meter of 20 de ingang verscholen tussen de bomen en het hek.

  1. Met paddenstoelen wil het hier ook nog niet echt vlotten, maar ik heb er ook nog niet echt om gezocht. In ons tuintje kan ik dagelijks een aantal hazelnoten oprapen, en een dezer dagen hoop ik ergens wat tamme kastanjes te kunnen scoren, zodat we weer wat te poffen hebben.

  2. Goede morgen Sjoerd, mooie foto’s, ik heb al wat kastanjes geraapt afgelopen week. Mijn overburen hebben een grote kastanjeboom en ik vind ze zo mooi, dus ik raap ze van de straat. Inmiddels liggen er een stuk of vijf in een bakje hierbinnen.
    Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.