BMW M3 DTM
BMW M3 DTM

BMW M3 DTM

bVision Photography

Dit is de DTM uitvoering van de BMW M3. De wagen wordt bestuurd door de sympatieke Martin Tomczyk. Ik wil er verder niet veel over vertellen. De wagens hebben genoeg power, gaan als een trein en zien er schitterend uit. De DTM en Truckracing vind ik nog altijd mooi om te zien. Truckracing is vooral spectaculair.

bVision Photography

Niet dat deze achtcilinder in mijn virtuele garage komt, daarvoor valt hij teveel uit de toon met zijn 500 pk en zijn moderne uitstraling. Maar ik vind het gewoon om te zien. Maar ook spannend hoe deze gasten over het circuit racen. Jammer dart Christijan Albers er destijds uitgestapt is voor een F1 avontuurtje.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. frank-103

  Vorige week was hier vlakbij de DTM, omdat het eigenlijk altijd regent als ik naar zandvoort ga heb ik die overgeslagen, maar eigenlijk heb ik daar wel spijt van. DTM auto’s zijn eigenlijk een soort formule 1 auto met de plastic kap van een bekend model auto. Het geluid zal niet heel verschillen met de f1.

 2. Dat is een mooie snelle bak, die wil wel.
  Een echte heilige koe. Hans

  ot, heb net geluisterd naar de show, maar alles werkte zoals het hoorde.
  misschien even een dipje op de server.

 3. Ik vrees dat een dergelijk racemonster in alle opzichten te duur is voor mij. Nog even afgezien van de aanschaf en de brandstofkosten zou ik waarschijnlijk geen ritje kunnen maken zonder welke snelheidslimiet dan ook maar te overschrijden …

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.