Keek van de week
Keek van de week

Keek van de week

De keek van de week was ongetwijfeld de maandagochtend toen ik aan de goede zijde van de gevangenispoort stond. Onheilspellende geluiden klonken uit de ramen en waarschijnlijk vanaf de binnenplaats van de gevangenis. Een veilig gevoel heb ik er niet aan over gehouden. Als dan ook nog collega Frank ziek blijkt te zijn en er een hoop werk extra blijkt te liggen, dan kom je ook niet meer tot rust. Gisteren was het met serveronderhoud en wat andere zaken zo uit de hand gelopen dat ik bijna vergeten was dat ik mijn vrouw nog moest halen. Haha, en dan moet ik ook nog koken, wat dus bijna helemaal in de soep liep. Keil ik me daar een hoop kaneel op de gehaktballen, in plaats van paprika. Snel afgespoeld, maar ach, niemand heeft geklaagd. En geloof me, ook gehakt waar wat kaneel door zit is te eten. Anders had ik dit niet kunnen schrijven… Vandaag gewoon een herkansing. En gelukkig vallen wat afspraken uit waardoor ik het achterstallige werk weer wat kan inhalen. Overigens is het “YES” gevoel er ook even geweest, uren piekeren tussen alle werkzaamheden door en dan toch het licht zien is gewoon nodig om het moreel op peil te houden. En dat is zeker nodig na de bloedonderzoeken voor de vitality check. brom, brom, brom….

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Annette Barendregt

  Schijnt heel gewoon te zijn in de Marokkaanse keuken: kaneel door vlees. Dus als het nog eens fout gaat en ze mekkeren erover zeg je gewoon dat je naar 24Kitchen hebt gekeken en dat ze het daar ook deden! 😉 Fijn weekend, Sjoerd.

 2. Hou nog even vol, Sjoerd.
  Nog een paar uurtjes en het is weekend!

  Dat van die kaneel is zo gek nog niet.
  In heel veel landen wordt kaneel aan het vlees toegevoegd.
  Ik denk: gewoon orientaals!!

  Groet van Marlou

 3. Goede morgen Sjoerd, troost je alleen vandaag nog en dan lekker een weekend.
  Gehakt met kaneel. . . nu ben ik vegetarisch maar ik zou het mijn echtgenoot eens kunnen opdienen, je weet maar nooit 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.