Ik zoek spanning in Westerlee…

Ik zoek spanning in Westerlee…

Trafohuisjes bVision.nl

Renesmurf stuurde me de bovenstaande foto met als opmerking: Deze staat in Napels, nabij Winschoten.
De mooiste foto van een trafohuisje is dit niet, maar het verhaal des te beter. Ga met zo’n informatie maar eens op zoek naar de exacte plaats waar dit huisje staat. Maar, als je naar onderstaande foto kijkt zie je dat ik hem gevonden heb. Niet in Napels, maar in Westerlee. Dat ik het gevonden heb was meer intuïtie dan volhouden en iedere straat langsgaan. Mijn zoektocht startte daar waar het huisje stond.

Trafohuisjes bVision.nl

En laat Napels nu precies tussen Winschoten en Westerlee liggen. Westerlee is een klein dorp met iets meer dan 1000 inwoners en net als winschoten deel uitmaken van de gemeente Oldambt. Heel vroeger is het zelfs een zelfstandige gemeente geweest.
GPS Locatie:
Latitude: 53.146409980289626
Longitute: 7.005243301391602

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

  1. Leuk dat er ook nog een Napels in Nederland bestaat, door die huisjes kom je nog eens wat te weten, Winschoten weet ik wel te liggen maar ik kan me niet herinneren daar ooit te zijn geweest.
    Nog een fijne zondagavond gewenst.

  2. Beter spanning in Westerlee zoeken dan overspanning hebben.
    Het is een rustig gebied haast zonder mensen, daar kom in de randstad niet mee weg.
    Lijkt eigenlijk wel een beetje op een fietsschuurtje. Hans

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: