Herfstwandeling
Herfstwandeling

Herfstwandeling

bVision Photography

Kijk mij eens lekker kleurig zijn, verleidelijk nietwaar

bVision Photography

Wij zijn de beren in het bos, werken hard voor onze kost

bVision Photography

Hou je ook een beetje van mij

bVision Photography

Wij maken er een orgie van vandaag, met z’n allen, met z’n allen…
click to see the pictures big
bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Je kon vandaag haast niet van een herfstwandeling spreken…wat een ongelooflijk mooi weer, en inderdaad je kon in t-shirt op de fiets….!!!Ik heb zelf weinig paddenstoelen gezien onderweg, maar hier zie ik een paar mooie modelletjes.. de bovenste foto is super…weet je de naam? Morgen maar weer zo’n dag, ik heb vakantie, dus mooier kan niet…Agnès

 2. Prachtig, Sjoerd!
  Wat heb jij een intens mooie foto’s gemaakt…
  En wat moet jij mooie plekken in de buurt hebben.
  Vandaag wordt het schitterend weer. Ik hoop, dat je er even op uit kunt!!

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.