Keek op de afgelopen week
Keek op de afgelopen week

Keek op de afgelopen week

Afgelopen week was een druk weekje, dinsdag met collega blogger Luc op stap geweest, woensdag tussendoor even naar Utrecht geweest en vrijdag had ik een bijeenkomst van Commitment Coaches die ons bedrijf gaan ondersteunen, en ik ben daar ene van. En dan is een week zo om. In het weekend even rustig aan was het plan, alleen plannen willen wel eens even afwijken als het ineens veel mooier weer blijkt dan er voorspelt is. Dus gisteren zijn we eens even wezen kijken naar wat warmere herfstspulletjes voor buiten en in de woonkamer. Het vervangen van de kerstverlichting van vorig jaar door normaal brandende verlichting op het terras was daar een onderdeel van, al dat geknipper en geflikker moet ik niks meer van hebben. Dat je dan met hele andere dingen thuiskomt, nou ja, moet kunnen. De kerst moet dit jaar ook bijzonder worden. Vorig jaar hebben we kerst en nieuwjaar bij mijn vrouw in het ziekenhuis doorgebracht. Dit jaar maken we het daarom dubbel zo gezellig. Maar voor dat de Sint met zijn Pieten verdwenen zijn komen er geen kerstspullen in huis te staan. De foto hieronder is gisteren met mijn mobiel gemaakt. Ik heb gehoord dat het elders bar en boos was, maar hier in het zuiden scheen een lekker zonnetje…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Inderdaad een zonnige foto, hier was het een stuk minder.
  heer Ollie heeft zich goed vermaakt in Olland.
  Eerst de sint, maar je hebt gelijk dat dit jaar een speciale kerst moet worden. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Bij ons was het ook mooi. En kerstspullen komen er bij ons ook niet in voordat de sint vertrokken is. Alleen het mooie winterse straatje ga ik binnenkort wel ophalen. Dat hoort bij de donkere dagen.

 3. hai Sjoerd,

  jaja… je bent een bezige bij! Heel goed, want je weet: rust roest!!

  Wat het weer betreft: ik denk, dat ik naar het zuiden ga verhuizen.
  Hier is het zo nat!
  Het dak lekt en in de tuin ligt zeker 6 cm water.
  Ik moet er doorheen waden als ik naar achter wil. Vreselijk!
  Ik hoop, dat het een tijdje droog blijft, dan kan het water tenminste zakken…

  Groet van Marlou

  .

 4. Annette Barendregt

  Nee, blauwe lucht hebben wij hier niet gezien. Wat woon je toch schitterend! Ik ben druk aan het nadenken over Kerst. Naar Valkenburg gaan we in elk geval niet meer. Dat heb ik nu wel gezien en de gemiddelde leeftijd in het hotel was ook 70+. Misschien weleens leuk om gewoon thuis te blijven? We gaan het beleven. Het loopt toch vaak anders dan je gedacht had, hé? Daar weten jij en ik alles van!

 5. Goede morgen Sjoerd, ja hier was het ook veel zon met dikke zeilwolken er tussendoor. Ik geloof dat het barre weer meer ij het midden van het land rondwaarde.
  Dus het zuiden had deze keer mazzel, maar nu heeft het vannacht wel hard geregend al is het momenteel droog.
  Over de hofjes gesproken, ik zal daar ook niet terecht komen, laat mijn as maar in de zee dobberen en zinken.

 6. Ja zo komen we weer in andere tijden terecht.
  Je hebt groot gelijk Sjoerd, ga iets moois maken van de komende feestdagen.
  Inhalen of dubbel vieren kan niet, maar je kunt er nu wel iets speciaals van maken.

  Voor nu een goede start van de nieuwe week, ook al begint hij weer erg onstuimig met wind en regen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.