Bennekom
Bennekom

Bennekom

Gisteren is mijn site een behoorlijke tijd down geweest zodat ik niet echt meer zin had in het maken van een logje voor vandaag. In die tijd heb ik nog even door mijn fotoarchief gebladerd en kwam daar de onderstaande foto tegen, ik vond het een huiselijke brug en ik weet niet of ik hem ooit heb geplaatst, mijn LTG begint ook al na te laten, maar ik wil hem u zeker niet onthouden. een huiselijke brug in Bennekom. De foto heb ik uit mijn archief met het jaartal 2005.
Morgen mag ik op herhaling voor mijn vitality check deel 2. Na alle onderzoeken gaan we verder en worden plannen gesmeed om me in ieder geval tot 2019 in leven te houden. Dan eindigt mijn dienstverband, als de zaak niet eerder op de fles is.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Gelukkig ben je niet de enige met haperingen in zijn LTG, dus voor mij ook nieuw.
  Wel huiselijk voor als je daar onder de brug gaat wonen, bijna geheel ingericht.
  Voor morgen veel succes met je gezondheidscheck, je mag van mij nog wel veel langer blijven, als met op de fles gaat hoef je niet mee te gaan. Hans

 2. Heel apart, deze brug. Lijkt me in geval van nood een prima schuilgelegenheid voor fietsers en voetgangers.
  Het is mij ook al een tijdje opgevallen dat je site af en toe bij het plaatsen van een reactie akelig traag is.
  Succes met je gezondheidscheck vandaag!

 3. Na 2019 mag de stekker eruit, tot die tijd eventueel wat bijstellen aan de hardware, wat nieuwe software implementeren in die bovenkamer van je en je kan tot die tijd nog wel verder, en daana, met een beetje mazzel nog heel wat jaartjes meer.
  Sterkte alhowele het niet zeer zal doen 😉

 4. Goede morgen Sjoerd, wat grappig zo die lampjes, brandden ze ook in het donker, of is het dan niet meer zo huiselijk?
  Ik hoop dat je je check goed doorstaat en nog veel langer meegaat dan 2019, gewoon doorgaan met ademhalen.
  Fijne dinsdag gewenst.

 5. Goedemorgen Sjoerd, da’s nog eens een leuke brug!!
  je zou er gewoon een bankstel neerszetten en een bakkie gaan doen…
  Succes vandaag met je vitality check.
  Ik wens je nog zeker 50 jaren toe!!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.