Keek op de week
Keek op de week

Keek op de week

In zo’n weekend heb je even de tijd om wat zaken recht te zetten en te kijken naar de afgelopen week. Door diverse zaken was het gewoon druk. Mijn werkplek was niet beschikbaar omdat ze daar zo nodig nieuwe verwarmingen moesten plaatsen en de lucht toevoer regelen, de vitality check, wat werkzaamheden in de fabriek, de regen als spelbreker, een log die niet bereikbaar was. En in het weekend rust… tijd om mijn links eens aan te passen. Mocht u u zelf niet terug vinden, of staat er iets verkeerd, geen probleem, passen we dat aan, met een kleine voorwaarde. Degene die minder dan eens per 14 dagen reageren knikker ik er gewoon uit. Dat is het voordeel van een webmaster op je eigen site… dat houdt ook in dat er een aantal nieuwe instaan die door mijn luiheid nog niet waren toegevoegd. Verder heb ik wegens alle regen en koude die we nog verwachten, ook maar de hardtop op mijn MG gezet, dat maakt wat minder herrie en de hardtop is iets hoger dan de softtop, ook is de hardtop wit van binnen, dit in tegenstelling tot de zwarte softtop. Dat maakt hem een heel stuk lichter. Onderstaand de actuele lezerslijst. Opmerkingen gaarne in de reactiebox.

bVision Photography

23 Comments

 1. ik probeer om de 2 dagen langs te komen, net zoals ik ook om de 2 dagen iets op mijn oogjes post. Gewoonlijk lukt het , met vakanties kan het natuurlijk wel eens anders zijn.

  Trouwens ook mijn links zijn al lang niet meer aangepast, maar feitelijk weet ik zo ook bij wie ik altijd langs ga en weet ik ze ook wel te vinden

 2. Frank-103

  Ik sta er gelukkig ook nog tussen, hoewel ik laatste weken wat minder webloggen bezoek en zelf ook minder plaats. Eigenlijk moet de mg droog en warm in de garage, die is niet bedoeld voor de wintermaanden. Daar moet je eigenlijk een porsche voor kopen, toch maar weer eens een winnend staatslot kopen?

 3. @Sjoerd: Dank voor het aanpassen. Zelf heb ik de links op een aparte bladzijde staan en tegenwoordig ook op een pagina bij blogspot. Die laatste sorteert 100 blogs op laatst verschenen. Bij wordpress is zoiets ook mogelijk, maar niet bij de gratis wordpress.com die ik gebruik.

 4. Goede morgen Sjoerd, ik sta ook in je lijst zie ik en toen ik er op klikte , bleek dat het linkje prima werkt, dus geen klachten op dit gebied.
  Verder ook geen klachten hoor, de zon schijnt het is buiten lekker fris en we gaan op weg naar de feestdagen.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 5. ria

  Ik heb er eigenlijk pas eentje gemaakt en doe elke morgen en soms, s avonds ook nog eens een rondje, ik was de feed reader zat, telkens zogenaamde updates die ik toch al gelezen had. Hupsakee, weg ermee!

 6. Ha die Sjoerd,

  pfffft! Ik sta er goed bij.
  Gelukkig… voel me zelfs vereerd.
  Maar ja, behalve in het weekeinde kom ik dan ook dagelijks bij je langs.

  Ik heb bewust niet zo’n lange lijst, want er gaat zoveel tijd in zitten, dat het wel op werk lijkt. Maar wel leuk werk gelukkig…

  Heb het goed vandaag! groet van Marlou

  .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: