Aan de slag
Aan de slag

Aan de slag

bVision Photography
Goede voornemens hoeven uiteraard niet te wachten tot het nieuwe jaar begint. Daarom ga ik vandaag aan de slag. Kwasten,verf, schuurpapier en andere benodigdheden staan al te wachten, dus waarom niet. Nieuwjaar doen we toch niets mee dus dat kan er dan ook nog bij. De kleur waar we vandaag mee beginnen is Cafe Latte van Flexa. En ik weet het, eigenlijk zou ik waterverdunbare verf moeten gebruiken, maar voor boekenkasten waarin boeken op en neer worden geschoven vind ik dat te kwetsbaar. Daar gebruiken we gewoon ouderwetse verf voor, die moet wel wat langer drogen, maar dat zij dan maar zo. Ik hoop alleen dat de katten dat ook snappen…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Dat is een mooie zacht kleur,water basis verf is niet overal te gebruiken is ook onze evaring.
  Voor de boekenkast, net als de trap een verf op terpatine basis. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  Naast een grote schaal olliebollen en appelflapen.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Han

  Is dat je einde jaars klusje?
  De watergedragen verf heeft ook niet mijn voorkeur. Er zijn best nog andere verf soorten te koop en die geven mij meer hoop op een beter resultaat.
  Su6!

 3. Annette Barendregt

  Flexa is mijn lievelingsverf! Zulke mooie kleuren en alles goed te combineren: lak, muurverf…..alles. Ik ben meer van de Kreta blauw, maar of ze die nog hebben? Het is alweer 15 jaar geleden dat ik iets in huis geschilderd heb. 😉

 4. Frank-103

  Verf op waterbasis gebruik ik zo weinig mogelijk, dat is bedacht door de verfindustrie die graag willen dat je om de paar jaar weer je hele huis schildert. Daar doe ik niet aan mee!

 5. Goede morgen Sjoerd, ik ben ook nog heel wat van plan met boekenkasten, ik wil één muur straks volbouwen met een grote boekenkast, zodat ik niet het halve huis door moet om een bepaald boek op te zoeken. Nu heb ik een kast die te klein is geworden dus, daar moet nodig iets gebeuren.
  Succes met je schilderwerk en een fijne maandag gewenst.

 6. Denk aan je schouder, de laatste keer dat ik geschilderd heb, heb ik een jaar lang een abonnement bij de fysiotherapeut gehad. Sindsdien vraag ik het ziekenfonds om de rekening van de schilder te vergoeden (alleen, op een of andere manier willen ze dat niet doen).

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.