Afscheidscadeau
Afscheidscadeau

Afscheidscadeau

Nog op de valreep van het oude jaar had Han nog een verrassing voor me. Een PSD bestand (Photoshop) met een collage van wat laatstelijk verschenen foto’s uit mijn virtuele garage. Ik vind dit een waardige afsluiting van een aaneengesloten reeks van auto’s op zaterdag en heb het alleen in mijn standaardframe gezet met de vermelding van de maker. Dank je Han.
Niet dat er geen auto’s meer mijn virtuele garage worden binnen gereden, alleen niet meer als serie. Als ik een echt mooie of logbare tegenkom zal ik het zeker niet laten om deze te publiceren, voor enkelen maak ik mijn garage wel vrij.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Han

    O wat jammer dat ik nu indirect meegewerkt aan het stoppen van je prachtige serie over oude auto’s. Maar zoals A van de Aa vaak op zijn blog schrijft “aan alles komt eens een eind”. Mooi en goed weekend Sjoerd, is je schilderwerk al klaar?

  2. Wat een leuk gebaar.Ik wist overigens niet dat de virtuele garage een vaste serie was op zaterdag. Ik dacht altijd dat het losse items waren en vond ze leuk om te lezen en te bekijken omdat het ook mijn interesse heeft.In mijn laatste blog heb ik daarom een vermelding naar jouw garage gezet.Ook bedoeld als leuk gebaar…..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.