bVision Photography

Roestiek mag je het gevalletje hieronder wel noemen. Het wordt beschermd en bijeengehouden door het struikgewas wat erachter staat. Het staat midden in het veld mooi te wezen.

bVision Photography

Over dat mooi kunnen we uiteraard van mening verschillen, maar als in het voorjaar alles weer gaar bloeien en groeien, ziet dit roestiek gevalletje er heel anders uit. Het staat aan de rijksweg als je van Geleen Naar Beek rijdt. Links voor de nieuwe Brandweerkazerne van Beek

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Van dit soort vervallen en haveloze schuurtjes in het landschap kan ik wel genieten. Dit in tegenstelling tot de vervallen en gestaag wegkwijnende boerderij die ook vandaag nog een keer centraal staat op mijn blog. Het verdwijnen van die boerderij vind ik echt doodzonde.
    Maak er een mooi weekend van, Sjoerd.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.