Oeps, bijna

Oeps, bijna

bVision Photography

Gisteren liep het niet zo lekker en dat resulteerde erin dat ik wat later van het werk vertrok dan de bedoeling was. Ik had mijn vrouw even gebeld dat het wat later werd, waar ze al niet zo blij mee was en ik zat geconcentreerd naar de weg te kijken tot plotseling voor mij de auto’s in het rond tolde. Met de moed der wanhoop kon ik nog net de grijze Mercedes ontwijken en schoof daardoor naar het midden van de weg. Ik zette me reeds schrap voor de klap van auto’s die van achter kwamen, maar ook dat ging gelukkig goed. Het bleef bij de vier auto’s op de foto. Geen schrammetje had mijn auto, en ik alleen een beetje schrik in de benen. Gelukkig bleef alles beperkt tot wat blikschade. Plaats van het ongeluk, de A76 ter hoogte van de afrit bij, juist, Nuth… Helaas moest ik wel mijn vrouw alweer bellen dat het nog wet extra later zou worden. Er kon geen auto meer door. Maar gelukkig was hulp nabij en binnen redelijke tijd was in ieder geval de doorgang weer vrij. De dertiende was voor mij dus een geluksdag.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Dat was een geluk bij een ongeuk,momenten die altijd wel indruk maken wat dan merk je weer hoe veel snelheid je wel niet hebt.
    Gelukkig weer veilig thuis gekomen. Hans

    ot, over het rijden over het voetpad is aanspreken lastig, wijzen op hun verandwoordelijkheid helpt soms.
    hier is toezicht verantwoordelijk maar die zie je nooit, laat staan een wijkagent.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: