Ik ben er klaar mee
Ik ben er klaar mee

Ik ben er klaar mee

bVision PhotographyGisteren heb ik de laatste dag gehad van mijn cursus Tomcat. En ik moet zeggen ik was er helemaal gaar door. Na afloop nog even een vergadering over security op het werk en ik was helemaal op toen ik thuis kwam. Mijn kookbeurt viel dan ook zwaar, het liefste was ik even met de beentjes omhoog gaan liggen, maar ja, zelf nog even een pizza maken duurt gewoon even.
Luxe problemen zullen we maar zeggen. Als ik kijk hoe zo links en rechts om me heen mensen hun baan verliezen, nu bij de Rabo alweer zo’n twaalfhonderd man, mag ik blij zijn dat ik op zestigjarige leeftijd nog wat te doen heb. Maar ook mijn baas, Essent, heeft het zwaar, vooral in de productie vallen de klappen en worden centrales gesloten. Ik moet tenslotte ook nog vijf jaar tot aan mijn pensioen. Maar zoals ik al zei voor mij zijn dat nog even luxe problemen. Komend weekend gaan de wanden in de verf, nou ja, latex dan. De muur waar de boekenkasten aan zijn bevestigd worden rood… Uit de Argentina collectie van Flexa Passionate Kiss.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. hoe ouder we worden hoe duurder we worden voor de werkgever en dan komen de ongemakken en ziektes enz de kop opsteken en voor je het weet sta je op straat. En dan de politici maar roepen dat we langer moeten werken.

 2. Frank-103

  Zo’n 10 jaar geleden kon het niet op, werden studenten op school al vastgelegd door grote bedrijven, en nu is het omgekeerd en weet men niet hoe men personeel moet lozen. Heel vervelend allemaal, maar over 10 jaar is het vast weer andersom!

 3. Han

  De markt van de energie opwek bedrijven is ook geen rozengeur en maneschijn meer Waar je vroeger in Velsen altijd wel rook zag komen uit een van schoorstenen van de elektriciteitscentrales, zijn die nu ook vaak rookloos (en dat komt niet door het anti rook beleid)

 4. Ik las net dat er zelfs tot 2000 ontslagen kunnen vallen bij de rabo.
  Mijn zwager is op 56 jarige leeftijd ook zijn baan kwijt hier bij een bedrijf waar hij altijd heeft gewerkt. Bedrijf ging failliet. En dan heb je van die lui die zeggen dat als je geen werk hebt, het je eigen schuld is.

 5. Er vallen voor een hoop mensen zekerheden weg. En dan nog als je je pensioen hebt, dan heb je nog geen zekerheid dat je genoeg hebt. Ga maar snel klussen, dan kun je je hoofd misschien leeg halen

  Love As always
  di Mario

 6. Misschien is het schilderen wel een mooie afleiding. Je ziet inderdaad overal mensen en bedrijven sneuvelen. Ouderen komen gewoon niet meer aan het werk en dan is het te hopen dat ze hobby’s hebben om hun tijd te vullen. Voor jongeren vind ik het nog erger die moeten nog helemaal starten.
  Off topic, het geluid is inderdaad mooi voor in een kerk. Ze hebben er wel vloerbedekking gelegd en aan de zijkanten overal doeken opgehangen. Vanavond ook weer genoten van een mooie tenorbattle .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.