De sprekende en spelende kat
De sprekende en spelende kat

22 Comments

  1. Annette Barendregt

    Wat een leuk speelding! Ik heb me altijd afgevraagd of katten dat nou leuk vinden, maar hier is het bewijs! Mijn kat raakt altijd gefrustreerd als ze een balletje heeft en ze dat met 1 klap onder de verwarming of onder de kast mept. Ik ga er ook eentje kopen! Bedankt voor het filmpje. Wat klinkt je vrouw trouwens lief! 😉

  2. Goede morgen Sjoerd, zo’n soort speeltje hadden mijn katten ook, maar na een tijdje vonden ze het niet leuk meer. Nu is Moos weer als een gek met speeltjes in de weer (zou hij kinds worden)misschien moet ik dat nog eens opzoeken, het ligt volgens mij op zolder.
    Ik wens je een fijne donderdag toe

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.