De bouw van de A2 tunnel in Maastricht

De bouw van de A2 tunnel in Maastricht

Rob Hamilton attendeerde mij op het bestaan van een film van L1 TV over de ontwikkeling en de bouw van de nieuwe tweelaagstunnel in Maastricht die uiteindelijk de A2 door Maastricht moet gaan vervangen en teven de stad verder gaat ontsluiten. Een uniek bouwproject waar deze, een half uur durende, film alle recht aan doet. (L1: A2 Maastricht – Een tunnel dwars door de stad). Klik op het plaatje om de film te starten. Een uniek Nederlands wegenbouwproject wat nog nergens in deze vorm heeft plaatsgevonden.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Annette Barendregt

  Wat zullen ze in Maastricht blij zijn zonder al dat vreselijke verkeer! Het is toch al jaren een bizarre situatie, die snelweg. Dit is een prachtig stukje wegenbouw. Ik vind het toh zo knap wat ze in ons land allemaal kunnen maken. Het één nog mooier dan het andere! Topwerk.

 2. Dag Sjoerd,

  ik zal de film eens kijken als ik een half uurtje over heb,
  In de tussen tijd wordt het daar wel heel bijzonder… gelukkig!
  Niet meer dóór de stad, maar er onder.
  Een prachtprojekt!

  Ik stuur het door naar Henry, die is er zeer in geïnteresseerd…

  Groet van Marlou

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: