Monseigneur
Monseigneur

Monseigneur

bVision Photography

Dit karretje is van de Bisschop van Roermond. Een Saab zoals iedereen kan zien, en die heeft niet genoeg aan het bewijsje dat hij daar van de gemeente maag staan, zo midden in het centrum. Nee, voor ons gewone mensen zit er ook nog een kaartje in dat dit de auto van de Bisschop is. Alsof dat geen mensen zijn, die Monseigneur toch…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. Annette Barendregt

    Ik vind een Saab toch ook niet zo bij een bisschop passen. Rijdt hij zelf? Nee, zeker? Waar is de romantiek gebleven van “Dagboek van een Herdershond?” Of ben ik nu sentimenteel en oud……….?? Hahaha. Op de fiets!

  2. Goede morgen, tja zo’n bisschop toch, zou hij die kaart zelf achter zijn pc hebben gemaakt? Wel praktisch dat hij er geen naam op heeft gezet, zo kan na zijn overlijden de volgende bisschop de kaart ook nog gebruiken.
    Sjoerd ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.