Bewaakte spanning aan de Abeelse weg
Bewaakte spanning aan de Abeelse weg

Bewaakte spanning aan de Abeelse weg

Trafohuisjes bVision.nl

Vandaag gaan we even tussendoor naar Vlissingen alwaar Ria het onderstaande huisje ontdekte op de hoek van de Nieuwe Vlissingse weg en de Abeelse weg. Niet moeders mooiste trafohuiisje, maar dat maakt de omgeving waar het staat dan weer goed.

Trafohuisjes bVision.nl

Het huisje ligt in een eigenlijk best wel mooie wijk, een beetje afgescheiden van de hoofdweg, de nieuwe Vlissingse weg.

Trafohuisjes bVision.nl

Wat het trafohiuisje zo spannend maakt is de bunker die er naast ligt en die eigenlijk met het huisje op een terrein ligt. Bij het zoeken kwam ik erachter dat deze bunkers deel uitmaken van een Bunkerroute die je kunt volgen in Zeeland.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

  1. Het is toch om moedeloos van te worden als je ziet dat alles waar geen naam op staat, kennelijk vogelvrij is en toegetakeld kan worden. Want er zal, dunkt mij, niemand zijn die deze graffiti nog mooi vindt ook.

  2. Goede morgen , hier kom ik elke maandag in de buurt, op weg naar het zwembad links in de hoek van de foto , maar omdat ik op de hoofdweg blijf, heb ik dit huisje nog nooit zien staan. En ik wist ook niet eens dat er een bunkerroute bestond .
    Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.