Bestek
Bestek

Bestek

Gisteren waren we voor iets heel anders bij een tuincentrum dan waar we mee thuis kwamen. We zijn al een tijd op zoek naar nieuw bestek, de oude messen zijn in de loop van de jaren zo versleten, zelfs de kartels zijn weg, dat een mals biefstukje alleen nog met het vleesmes gesneden kan worden. We hadden ons oog laten vallen op een setje van Brabantia. Alleen de prijs was even aan de hoge kant, rond de negentig euro voor een zespersoons bestek vonden we toch wat aan de prijzige kant. Totdat we ze onder een tafel zagen liggen met afgeprijsde artikelen. 50 procent eraf was een mooie meevaller. Alleen er zat geen stikker op, en op alle andere producten wel. Navraag leerde ons dat de kassa ook de hoge prijs zou doorberekenen. De verkoper zag dat we het setje terug schoven en doorliepen. Even later kwam hij aan met het setje en zei dat het goed was, even bij de kassa doorgeven en het zou in orde komen, anders moesten ze maar even bellen. Ofwel, we zijn een bestekset rijker… Nu snel de oude uit de roulatie nemen, anders wordt de la zo vol. Haha, ik ken mezelf, ik spaar alles. Maar over dat laatste vertel ik deze week iets meer. Eerst wat foto’s maken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Mooie deal. Oud bestek is handig voor als je gaat kamperen, speciaal campingbestek is vaak onhandige rommel en gewicht maakt toch niks uit als je met een auto gaat. Maar aan kinderen kun je ook vaak wel wat kwijt.

  2. Annette Barendregt

    Ik ben altijd gek op zulke voordeeltjes! Daar word ik echt gelukkig van. Nu niet je mes aflikken als het eten gesmaakt heeft, hé? 😉

  3. Goede morgen Sjoerd, ik zou nooit naar bestek gaan zoeken in een tuincentrum. Toch een branchevervaging lijkt me.
    Maar het is een mooi setje , dat dan weer wel.
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.