Optocht Gebrook 2014
Optocht Gebrook 2014

Optocht Gebrook 2014

bVision Photography

Vandaag een kleine sfeerimpressie van de carnavalsoptocht in Gebrook (Hoensbroek). De optocht wordt altijd op carnavalsmaandag gehouden door het CCH, Het Comité Carnavalsviering Hoensbroek.

bVision Photography

Carnaval is niet alleen maar grote wagens, maar ook veel groepen en einzelgangers zoals de heer hierboven afgewisseld met uiteraard de diverse muziekkorpsen uit de buurt.

bVision Photography

Of zoals deze drie dames met hun schilderijen, of deze heer die ludiek de draak steekt met het gemeentebeleid van de gemeente Heerlen

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. luc

  Jullie vieren carnaval , heel leuk ! In Roeselare zijn het helaas een bende marginalen die je anders nooit ziet en zuipen tot ze in coma vallen ! 🙁 En dan denken ze dat ze nog lollig zijn ook ! Pffffffffff…

 2. Annette Barendregt

  Omdat ik, nuchtere Hollandse, altijd een beetje jaloers ben op jullie carnaval keek ik altijd naar L1. Dit weekend zag ik alleen maar optredens in theaters. Misschien op het verkeerde moment ingeschakeld? Omroep Brabant had wel leuke optochten op tv, dus deed ik het daar maar mee. Het blijft toch een heel bijzonder iets, hé?

 3. Mooi weer in ieder geval voor de optocht, dat is wel eens anders.
  Leuke foto’s, zo zie je dat het niet alleen de grote wagens hoeven te zijn.
  Ik wens je een heel fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.