Openingsrit MG club zuid
Openingsrit MG club zuid

Openingsrit MG club zuid

Gisteren gingen we vol goede moed op pad om deel te nemen aan de openingsrit van de MG club zuid. Om tien uur konden we vertrekken, stond op de website, maar helaas het werd veel later, een foutje op de site. Bedankt zou ik zeggen, dat had je kunnen aanpassen. Na het uitreiken van de route vertrokken we zo tegen twaalf, met in onze buik een langzaam groeiende honger. Het was een mooie tocht met wat kleine foutjes, maar door de bekendheid met de omgeving nog niet storend. De honger begon langzaam te overheersen en daar moest wat aan gedaan worden. Per ongeluk en met veel toeval vonden we net buiten Thorn, in Ittervoort, het Soete Huys, een leuke broodjeszaak waar we genoten van een prima uitsmijter, gemaakt door iemand die waarschijnlijk net van de koksschool afkwam. Klasse en met gevoel voor smaak. Daarna ging het fout, inmiddels waren er enkelen ons uiteraard voorbij gereden, maar niet zoveel… En in Stramproy kwamen we de MG’s in omgekeerde volgorde tegen. hier ging het dus goed fout en klopte de routeomschrijving niet, of was te onduidelijk. Nadat we uiteindelijk waren aangekomen op de eindbestemming in Nederweert, waren er zo weinig aankomers dat we niet weer twee uur wilden wachten. En zijn dus daar, na een bezoekje in het restaurant, onmiddellijk weer naar huis gegaan, uiteraard zonder gebruik te maken van de snelwegen. Die zijn aan een MG niet besteed. Conclusie, het kan beter, veel beter zelfs…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Annette Barendregt

  Dat stukje over die uitsmijter intrigeert me het meeste. Ik bedoel: wat kan er zo geweldig zijn aan twee gebakken eitjes op een boterham? Ja, ik weet het. Ik doe enigszins denigrerend erover. Wat ik nooit zou doen over die ontzettend gave MG natuurlijk. Wat een auto! Zelfs met de kap op of misschien wel juist door die kap is het de droom van elke autoliefhebber!

 2. Ha die Sjoerd!

  lang niet “gesproken”… ik was wat in mineur en mijn linkerarm vertoonde rsi-verschijnselen.
  maar ik voel me weer goed, de arm gaat beter, dus ik ben er weer!

  Heerlijk, dat je weer on the road was!
  Ik was twee weekeinden terug in Berg en Terblijt en hoopte je langs zien scheuren…

  Groet van Marlou

  .

 3. Alles draait om een goede organisatie. Alle details moeten kloppen en zelfs dan kan er nog van alles mislopen. Hier is op vele punten tekort geschoten. Jammer, zo verpest je het helemaal.
  Hopelijk volgende keer beter !

 4. Goede morgen Sjoerd, een ritje met hindernissen dus. Gelukkig heb je de honger kunnen bestrijden en heb je toch nog een leuke rit gemaakt, al was het niet precies volgens de routebeschrijving.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.