Tegelen
Tegelen

Tegelen

Haha, je gelooft het of niet, maar een ervaren tegelaar als ik trapte er ongezien in. Niet dat ik andere mogelijkheden had, maar stom was het achteraf toch wel. Ik heb de betonnen vloer van mijn werkplaats voorzien van tegels. Maar door onvoorziene omstandigheden kreeg ik die niet leeg zonder alles door het hele huis op te slaan. Dan maar in gedeelten, dacht ik nog. En begon lekker bij de deur te leggen, geen probleem toch, alles naar achter. vier rijen leggen (1.20 meter) daarna voegen en dan het volgende stuk en paar dagen later. Ook geen probleem. Maar daarna zat ik bij de muur, en daar kon ik dus die ene meter niet meer zo overbruggen, dat moest dus in twee gedeelten. Ook geen probleem, maar lastig was het wel. Nu ligt er een keurig makkelijk schoon te houden vloertje. Alleen het resultaat telt, toch…
En als zich afvraagt of het vochtig is daar, moet ik zeggen niet meer. Het is sinds enkele jaren droog. Maar dat is een ander verhaal.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Ha die Sjoerd,

  wat een mooi strak vloertje heb je gelegd.
  Je bent een echte vakman, wat ik je brom.
  Ik denk dat dit voor je hele leven ligt.
  Klaar… niks meer aan doen.
  Inruimen en genieten maar…

  Bravooo van Marlou

  .

 2. Zelf heb ik tegels in mijn garage gelegd. Dat is ook in een garage veel makkelijker voor schoonhouden dan die betonvloer die er oorspronkelijk in ligt. Het vervelendste deel van tegels leggen vind ik het verwijderen van de cementsluier na het invoegen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.