Cannelloni
Cannelloni

Cannelloni

Oh men, waar ben ik aan begonnen dacht ik gisteravond toen ik thuis kwam van het werk. Ik moet nog koken en ik had eigenlijk bedacht dat ik Cannelloni zelf zou maken. Je weet wel van die grote deeghulzen die je zelf moet vullen met in mijn geval ricotta, verse spinazie die je uiteraard nog moet klaarmaken, en ansjovis, en dat op een bedje van tomaten en aangevuld met mozzarella en Parmezaanse kaas en afgevuld met een uiteraard zelf gemaakte tomatensaus. Daarbij natuurlijk een lekker beenhammetje en wat rucola met balsamicocrème om de smaak af te maken. Na een uur in de keuken ben je dan eindelijk zover dat het meest in de oven kan en dan moet je nog 40 minuten wachten totdat alles klaar is.
Maar miljaar, het was de moeite waard, ik kan zo als kok aan de slag in het Italiaanse Restaurant aan de overkant. Ik vrees dat ik dit vaker moet gaan maken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, het klinkt allemaal heerlijk, dat wel. IK maak wel eens lasagne, maar aan cannelloni heb ik me nog nooit gewaagd, misschien weer eens een ideetje.
    Ik wens je een fijn weekend toe, met veel culinair genot.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.