Moodboard
Moodboard

Moodboard

Op het logje van gisteren kreeg ik de vraag wat er van mijn tuin zou worden en wat ik gekocht heb. Daar kan ik eenvoudig antwoord op geven. We willen een redelijk strakke tuin met een tuinhuisje een taxus heg en een afscheiding tussen het terrasgedeelte en de tuin, en hij moet onderhoudsarm worden, niet onderhoudsvrij. Het moet wel ogen als een tuin. Gekocht hebben we nog niets, maar we zijn een Moodboard aan het maken van de ideeën die we tegenkomen. Dat maak ik dan met het mobieltje een foto van en die gebruiken we weer om dadelijk de ideeën vorm te geven. Het moet natuurlijk wel passen in de tuin. Onderdeel van dit moodboard is de onderstaande foto, die ons een idee gaf om het terrasgedeelte af te scheiden van de eigenlijke tuin. Maar vrees niet, ik hou u op de hoogte. Een voordeel van het internet in deze is dat je niet hoeft te kopen waar je gaat kijken…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 reacties

  1. Annette Barendregt

    Taxus is een hele mooie manier om een erfafscheiding te hebben. Hij blijft altijd groen. Ik zou niet anders willen. Er zijn zoveel planten giftig. Die tuinkast vind ik ook wel mooi. Hij is een beetje groot, maar daar is wel een mouw aan te passen. Kan je er geen lekkere plank om op te zitten aan bevestigen? 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.