Mooi zeg

Mooi zeg

Ik vraag me eigenlijk af waarom er een hoop mensen vrij zijn op Goede Vrijdag en anderen gewoon moeten werken. Het lijkt me wel eens lekker zo’n heel lang weekend. En als mijn collega Frank geen vrij zou hebben had ik natuurlijk verlof kunnen pakken, maar helaas. Ik verwacht vandaag dan ook een dag waarop van alles zal gebeuren, behalve dat wat je verwacht. Of een heel vervelende dag waar geen einde aan lijkt te komen. Degene die me durft te bellen met een probleem mag voor mij meteen naar huis… Voor anderen, een goede vrijdag vandaag. en geniet van de vrije dagen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Bij ons is de goede vrijdag geruild met de vrijdag na hemelvaart, dan is het kantoor 4 dagen dicht. Vandaag zat ik dus gewoon achter mijn bureau, net als iedere andere vrijdag, maar het was wel rustiger in de trein dan normaal!

 2. Bog maar tien % van alle werknemers is tegenwoordig op Goede vrijdag vrij Ik vermoed dat dit de mensen van het onderwijs zijn. Vroeger was er aan de pasen een paasvakantie verbonden, maar dat is ook al eeuwen geleden.
  lekker fris kleurtje trouwens

 3. Omdat in werken teveel tijd ging zitten ben ik er mee gestopt. Dat lostte meteen het vrije dagen systeem op. Destijds hield ik er niet van om op vaste tijden vrij te krijgen, zoals de christelijke feestdagen en de weekenden. Omdat de rest dan ook vrij heeft loop je elkaar allemaal in de weg in de winkelcentra e.d. Destijds had ik het prima gevonden als ik zaterdag en zondag zou werken en bijvoorbeeld dinsdag en woensdag vrij zou hebben. Maar helaas was die keuze er niet. Dwz voor veel mensen die geld willen uitgeven. Ik geef weinig uit en kreeg daardoor de vrijheid om eerder te stoppen met het verplichte werkritme. Dat bevalt me prima.

 4. Ik ben ook gewoon aan het werk. Sterker nog, het wordt vandaag en morgen extra druk in de winkel omdat we maandag gesloten zijn. Wel gezellig natuurlijk die drukte in de winkel, dus ik werk graag.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Goede morgen Sjoerd, vroeger waren we op het werk vrij met goede vrijdag, maar dat is al lang afgeschaft. Nu is het voor mij als parttimer, nu toch altijd een vrije dag, ik werk niet op vrijdag tegenwoordig.
  Nu ik wens je een niet al te lastige dag toe, probeer tussen de drukte door toch van de dag te genieten.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: