bVision’s Kitchen

bVision’s Kitchen

Zoals de meesten wel weten sta ik ook mijn mannetje in de keuken, althans dat probeer ik. We hebben netjes de kookdagen verdeeld onder elkaar. Tegenwoordig staat de Laptop in de keuken in plaats van in de kast en wordt hij gebruikt om recepten te bekijken en zo af en toe een instructiefilmpje doet wonderen. Alleen de wonderen bleven op goede vrijdag uit. Een ovengerecht dat keurig volgens recept 20 minuten in de oven moest kwam er koud uit en het gehakt-gerecht met rundergehakt was volgens mij beter met half om half gehakt tot zijn recht gekomen. Niet zo erg, denk je dan, maar de rest was al klaar en warm. Gelukkig werd ik gered doordat de grillplaat op het fornuis heet genoeg was om het vlees nog warm te houden, maar soms is dat net te veel. Dat eten we dus volgende week weer eens, maar dan volgens mijn eigen recept. Gelukkig was er niemand die geklaagd heeft over het eten, maar ik baal er dan altijd zelf van als het niet wordt zoals ik dat voor ogen heb.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Hier is het werk prima verdeeld. Ik haal de boodschappen en zorg voor een gaverieerd gevulde koelkast. Vervolgens bak ik maar wat roer volgens een eigen ongeshreven recept. Eet het zelf op en doe later zelf de afwas. Vandaag verwacht ik over 15 minuten iets met witlof, paprika, kriel, tonijn, olijfolie en chili-con-carne-poeder naar binnen te werken. Dit kan nog wijzigen. Ik ga er nu aan beginnen. 😉

 2. Ik moet zeggen dat ik daar het geduld niet voor heb, en eigenlijk ook de zin niet in. Ik ben van gemakkelijk en snel, en lekker vind ik dan minder belangrijk, eetbaar wel. Al doende leert men he.

 3. Goede morgen Sjoerd, ik kwam eerst maar niet op je blog terecht, ik kreeg steeds foutmeldingen. Maar nu ben ik er tenminste, ik wens je een fijn paasweekend toe.
  En wat die gerechten betreft, jammer als er iets fout gaat. Bij mij moet ik altijd de oven iets lager afstellen, als ik niet wil dat de boel te gaar of zelfs verbrand uit de oven komt.
  Maar koud is natuurlijk het andere uiterste.
  Gelukkig dat je het met de grill nog hebt kunnen redden.
  Voor vandaag een fijne zaterdag toegewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: